Beteljesült álom, hogy lehet?
A pár napja azt álmodtam, hogy kint az buszváróban ültem és vártam a buszt. Megérkezett a busz, felültem, és megláttam egy lányt, akibe azonnal szerelmes lettem. Odamentem hozzá, és beszélgettünk, elmondta a nevét, hogy hány éves, merre megy, stb. Itt véget ért az álom.
Reggel felébredtem és akkor gondolkoztam el mit álmodtam. Majd kimentem a buszhoz, jött a busz, felültem és megpillantottam azt a lányt, aki az álmomban volt. Az előtt még soha nem láttam. Élőben ott már nem mertem odamenni hozzá, annyira megdöbbentem. De ha még egyszer meglátom a buszon, tuti hozzászólok.
Ez hogy történhetett meg? Még most sem hiszem el, hogy róla álmodtam, aztán egyszer csak megjelent az életemben.
Az ilyesmi nem ritka, nekem már többször is volt ilyen, de az ismerőseim közt is. Általában nem túl jelentős dolgok voltak, de előfordult olyan is, hogy igenis fontos volt. Ha megálmodtad a lányt, akkor biztos fontos szerepe lesz még az életedben!
És ha megálmodtad a nevét, próbáld ki, hogy azon szólítod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!