Volt már hasonló álmotok? Néha egy olyan világról álmodom, ahol csak szőke hajú kék vagy zöld szemű, és világos bőrű emberek élnek, egy harmonikus világban.
Ebben a világban nincsenek csúnya és szép emberek, mindenki tökéletes, ebben a világban nincsen gonoszság,ebben a világban nincsenek kövérek és betegek,ebben a világban az emberek nem rombolnak hanem építenek.
Miért nem lehet ilyen a világunk?
mert a szőke haj a tisztaság szimboluma
nem unnák magukat halálra, mert építenének.
Mert unalmas és halálra ítélt.
Az élet maga a változás, maga a harmonikus káosz.
Ha mindenki ugyanolyan tökéletes, egyetlen vírus elég, hogy mindenkit megöljön. A genetikai változatosság a fennmaradás kulcsa.
A gonoszság.. nos a mi világunkban is mindenki érzi mi a jó, és mi nem az, ahhoz viszont a fejekbe kellene belenyúlnod, hogy azokat, akik nem foglalkoznak ezzel, a helyes úton tartsd.
Ugyanakkor az ősjó mellett vannak kétértelmű, ámbár kevésbé hangsúlyos helyzetek, melyek megítélése gyakran attól függ, mely nézőpontból szemléljük. Ami az egyiknek tragédia, a másiknak élet lehet.
Egyébként én úgy gondolom, hogy a legnagyobb gond, hogy az emberek nem ismerik önmagukat, és az aktuális szerepüket a világban. Ha törekednének ennek megismerésére, boldogabb világban élhetnénk.
Egyébként a közgazdaságtan is foglalkozik már a nem számszerűsíthető, pénzszerűsíthető emberi "jól léttel", ami előbb-utóbb nagy gazdasági átalakulásokat hozhat, ami szintén egy jobb világ felé mutat.
Mellette pedig talán a technológia is úgy változik majd, hogy élvezhessük a technika vívmányait, de ne kelljen mindent elpusztítani közben.
a szőke hajnak meg semmi köze a tisztasághoz.
Lehet hogy szimbólum, de a stopptábla sem állítja meg az autót, hiába szimbolizálja számodra a kötelező megállást.
Hitler is valahogy így képzelte el a háború megnyerése után az országát.
Én is ezt akartam írni :-DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!