Mi volt az az álmotok (akár rossz, akár jó) ami mély nyomot hagyott bennetek és évek mulva is emlékezni fogtok rá?
Egy időben rendszeresen visszatérő álmom volt, hogy az összes fogam szépen elkezd kirohadni és lazulni, és kiesik mind, az ínyem darabjaival együtt. Véres cafatok, meg amit akartok. Böeeeeh. Utáltam.
És egyszer egy hamis ébredés után álmodtam ezt. Na, _azt_ meg fogom jegyezni. :(
Szerencsére soha semmi baj nem volt a fogaimmal, még lyukas fogam se volt soha.
Nekem olyan álmom volt, hogy még kicsi voltam( 2.-os lehettem) és napközi után kimentünk az udvarra, hogy majd jönnek értünk a szülők. Aztán szépen fogyatkoztak a gyerekek, a végén már csak én maradtam egyedül az udvaron, a tanárok se voltak már ott. Beesteledett, az utcán nem volt közvilágítás. Egyszer csak arra leszek figyelmes, hogy apukám és a két bátyám jönnek értem. Az iskolakerítés túloldalán voltak. A kapu zárva volt, így átmásztak rajta. Eddig nem is olyan rémisztő, de ami ezután történt az hátborzongató! Fogtam egy kanalat, és az apukámnak kiszedtem a nyelvét vele, az egyik bátyámnak a fülébe dugtam bele, a másiknak pedig a szemébe. Apu szájából ilyen zöld lé(vagy nem tudom, hogyan írjam le)jött ki. A két bátyámra nem emlékszem.
Elég ijesztő volt!
Van egy másik is.
Ugyan úgy iskolában vagyok, testnevelés óra van. Egyszer csak elsötétül minden, és egy nagyon nagyon hatalmas mennydörgést hallok. Hát mondanom sem kell, egyből felriadtam!
Még egyet írok.
Megint csak iskola. Szünet van, kint vagyunk a folyosón. Mindenki arra lesz figyelmes, hogy lépteket hallnak. Nagyon hangos léptek, és egyre hangosabbak. Aztán betörik az ablak, és egy hatalmas dinoszaurusz ordít be az ablakon! Borzasztó volt! Mindenki kimenekült, csak én maradtam bent, utána bejött a dínó, és elkezdett üldözni! Szerintem annál nincs rosszabb, amikor üldöznek álmodban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!