Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Mit csináljak hogy tudjak aludni?

Mit csináljak hogy tudjak aludni?

Figyelt kérdés

Már bárányokat is számoltam , citromfű teát is ittam , olyan álmos vagyok , mégsem tudok aludni.

Segítsetek!

2014. nov. 16. 01:18
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:

Lucifer!

Bár én is olyan jól tudnék aludni.

:)

2014. nov. 21. 19:02
 32/40 anonim ***** válasza:

Mondjuk azt még nem írtam, hogy minden alvás előtt nagyon mélyen imádkozom csukott szemmel.

De azt nem ajánlom, mert csak akkor van értelme, ha őszinte.

Esetleg arra gondolok, hogy fekszem a tengerparton vagy nyitok egy kajáldát.

Szerintem ha félsz te is gondolj olyanokra, hogy mi mindennel van védve a lakásod, akkor sem ha nem igaz. Az sem igaz, hogy félned kell....

Meg neked is leírom, hogy nyugodtan simogasd a tarkód és a fejed tetejét. Illetve finoman nyomkodhatod a köldököd.

Szerintem jót fog tenni.

Vagy ha nagyon félsz, picit legyen a villany felkapcsolva és csukott szemmel nézd és szintén gondolj arra, hogy napozol.

2014. nov. 22. 00:22
 33/40 anonim ***** válasza:
Meg a mély lélegzet vétel az orron is segíthet. bár szerintem én elég sokat vezsem a levegőt szájamon keresztül.
2014. nov. 22. 00:24
 34/40 anonim ***** válasza:

A legdurvább alvásparalízisem eddig egy villogó külső winchester okozta :D Nagyon, nagyon ritkán extra érzékeny vagyok a fényre.

Talán sötétben jobban tudnál aludni vagy kevésbé sötétben.

2014. nov. 22. 00:26
 35/40 anonim ***** válasza:
Vagy még egy pici borral próbálkoznék.
2014. nov. 22. 00:40
 36/40 anonim ***** válasza:
Mindig nézd meg lefekvés előtt, hogy üres-e mindenhol a lakás.
2014. nov. 22. 00:43
 37/40 anonim ***** válasza:
Csahenk: alvásparalízis és fülsípolás lehet okkultista befolyás jele.
2014. nov. 22. 11:31
 38/40 A kérdező kommentje:

Alvásparalízisem nagyon sűrűn van.

Ma 6 fele megébredtem és próbáltam vissza aludni 5x egymás után volt paralízisem , sőt ..szerintem keveset mondtam.

Nonstop megy a tévém , akkor nem megy mikor nem vagyok itthon.

Múlt éjszaka időre beállítottam 3 órára , amit kikapcsolt egyből felébredtem , olyan félelem jött rám , muszáj voltam vissza kapcsolni.

De ez így nem mehet tovább.

2014. nov. 22. 14:24
 39/40 anonim válasza:

Érdemes kivizsgáltatni, nekem is ez a bajom és ki kell vizsgáltassam, semmi nem oldta meg eddig a problémám.

Írtam egy orvosnak és azt mondta lehetséges pajzsmirigy betegség, de ezt mindenképp ki kell vizsgáltatni!

2014. nov. 27. 19:33
 40/40 anonim válasza:
lehet, hogy vízér van az ágy alatt, amitől nem tudsz aludni. kapni már manapság réz-lepedőt, amit az ágyneműtartóba kell hajtani és az felfogja a vízér által nyújtott kellkemetlenségeket. kb 5-8 ezer ft körül van.
2015. okt. 18. 16:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!