Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Mit csináljak hogy tudjak aludni?

Mit csináljak hogy tudjak aludni?

Figyelt kérdés

Már bárányokat is számoltam , citromfű teát is ittam , olyan álmos vagyok , mégsem tudok aludni.

Segítsetek!

2014. nov. 16. 01:18
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:

Kicsit bővebben K.Kérdező!

Már többen több félét javasoltunk,de kokrétizáld a félelmedet !

Milyen gondolataid,érzéseid vannak?

Esetleg alvási paralízised szokott lenni?

Furcsa zajokat hallasz?

Bocs,de valóban érdekel a megoldás,vagy csak feleslegesen töltjük az időnket neked tanácsokat adva?

2014. nov. 16. 15:30
 12/40 anonim ***** válasza:

Egyedül élsz?

Mitől félsz?

2014. nov. 16. 15:34
 13/40 A kérdező kommentje:

Úgy érzem hogy nem vagyok egyedül.

Mostanában elég sokszor volt alvásparalízisem , egymás után ráadásul.

Zajokat nagyon ritkán hallok , ha meg hallok is , akkor annyira félni szoktam hogy nem merek megmozdulni.

És nem egyedül élek , szüleimmel.

De ők nem sűrűn vannak itthon.

2014. nov. 16. 15:41
 14/40 anonim ***** válasza:
És miért baj, ha nem vagy egyedül?
2014. nov. 16. 15:42
 15/40 anonim ***** válasza:

Akkor ,ha tudsz szerezz be fehérzsálya füstölőt( Sage),vagy Mirha (Frankincense),Tömjént.

Füstöld át az egész lakás a bejárati ajtótól balra mindent(fiókok,sarkok,elektromos berendezések) mindeközben szoktak szöveget mondani- ez lehet a keresztény liturgia szerint,vagy saját stb.

Felszoktak még használni szentelt vizet,sót is de a fehérzsálya a legerősebb K. liturgiával együtt.

Javaslom tegyél rendet az egész lakásban a füstölés előtt és szalmiák szeszes vízzel mossál fel,töröld át az ajtókat,ablakokat is.

Éjszakára ha megoldható valamilyen lila fény legyen,erkélyre vagy ablakba kívülre csengettyű.

De a legfontosabb,hogy lelkileg és szellemileg tartsad magad tisztán ,hiszen ezen keresztül vagy támadható………….

2014. nov. 16. 16:03
 16/40 anonim ***** válasza:
15. válasz nagyon hasznos és hiteles, szerintem kövesd bátran tanácsait!
2014. nov. 16. 16:27
 17/40 DarkLantern ***** válasza:
Levendula illó olajat csepegtess a párnád 4 sarkára, a levendula idegnyugtató, és segít aludni. Zenét ne halgass, mert stimulálja az agyadat, sport alvás előtt dettó.
2014. nov. 16. 19:55
 18/40 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget mindenkinek! :)
2014. nov. 16. 20:37
 19/40 anonim ***** válasza:
Mozogsz eleget nap közben?
2014. nov. 16. 23:44
 20/40 anonim ***** válasza:

Én is nagyon rossz alvó vagyok. De egy dolog 90%-ban be szokott válni nálam. Az pedig valami agykontroll szerű gyakorlat hallgatása. Igazából nem is lényeg elalvás szempontjából, hogy konkrétan mire van a gyakorlat, mert mire vége, már általában teljesen lenyugszok és kész vagyok aludni. Akár youtube-on is lehet ilyeneket találni. Én jártam régen pszichológushoz és ő csinált nekem személyre szabottat. Azt amíg hallgattam, viszonylag rendesen tudtam aludni és kipihent is voltam reggel. De kipróbáltam agykontrollos cuccokat is, az is működött.

Én nagyon sokáig azért sem tudtam aludni, mert úgy éreztem nem vagyok egyedül. Alap volt, hogy éjjeli lámpa mindig fel volt kapcsolva. Aztán próbáltam rákoncentrálni a valós dolgaimra (iskola, tervek, hobbi, igazi problémák megoldása...). Ez magával hozta azt hogy kizárjam hogy azt érezzem hogy más is van a szobában, lakásban (szellem, vagy nevezzük ahogy akarjuk), mivel az hátráltatja a valódi problémáimról való gondolkodást és a megoldások keresését. Bár elalvásnál talán a legoptimálisabb nem gondolni semmire (meditatív állapot).

2014. nov. 18. 03:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!