Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy aludni tudjak?

Mit tegyek, hogy aludni tudjak?

Figyelt kérdés
2 éve elvesztettem egy családtagom. Attól a naptól kezdve nagyon rossz alvó vagyok, nem is nevezném magam alvónak. 16 éves vagyok, rengetegszer előfordul hogy éjszaka helyett nappal alszom, ugyanis éjszaka nem tudok, és a nappali alvásom se kielégítő soha, mindig fáradtnak érzem magam, ha sikerül is éjszaka aludnom akkor se pihenem ki magam és ez a folytonos fáradtság nagyon befolyásolja az életem. Gondolom ez egy lelki probléma, trauma, amit saját magamnak vagy segítséggel el kell intéznem, elfogadás, vele együtt élés és egy belső nyugalom megteremtése lenne a megoldás. Ebben az is benne van, hogy azóta már a bioritmusok igencsak felborult. Ha nincs semmi dolgom én délután 5-6ig alszom. Tanácsolnátok valamit az éjszakai alvás visszaállításához és az előtte írt dologra?

2014. szept. 9. 18:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Elmenni szakemberhez és segítséget kérni a lelki problémáidhoz.
2014. szept. 9. 18:04
 2/3 A kérdező kommentje:
Gondoltam hogy nyilvánvaló, hogy már átragtam magam jópárszor a dolgon és tudom hogy ezt lehetne tenni, de ezen kívül más lehetőségem nincs? Nem hiszem hogy mindenképp szükség lenne szakemberre. Vagy igen?
2014. szept. 9. 18:21
 3/3 anonim ***** válasza:
Őszintén, szerinted ez normális, hogy egy szeretted halála miatt nem alszol normálisan? Mert szerintem nem. Nem bántásból mondom, hidd el, de magaddal cseszel ki, ha nem kérsz segítséget. Ez ne szégyen, nem vagy se beteg, e semmi, csak nem tudod feldolgozni rendesen a történteket. Azért van a szakember, hogy neked ehhez segítséget és iránymutatást adjon.
2014. szept. 9. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!