Véleményeteket szeretném kérni.11 éves vagyok és minimum másfél-2-3 óra kell ahhoz hogy el tudjak aludni. Szerintetek ez normális? Ezellen ajánlanátok valami? Hozzászólni?
Figyelt kérdés
2014. febr. 11. 18:58
1/4 anonim válasza:
Fekudj lemindig ugyanabban az idoben, lefekves elot mar ne egyel, es ne igyal teat, kolat.
Mozogj, sportolj, faraszd ki magad.
Ne szamitogepezz sokat, lefekves elott inkabb olvass par oldalt.
2/4 anonim válasza:
szia!
Valószínűleg ilyen típus vagy. Nekem is sok időbe telt mindig, már óvodás koromban is. Most 31 vagyok. Általában minimum 1 óra kell hozz, hogy villanykapcsolás után elaludjak. De inkább 2.
Nem iszok koffeines (semmit), nem tv-zek (nincs tv-m se), és elég fáradt vagyok (nagyon kimerítő a munkám szellemileg).
Nem lehet rajta változtatni, így kell, hogy elfogadd magad. Esetleg serdülőkorban, vagy utána javulhat.
Jó tanács: ezt ne használd ki, mert nem leszel még annyira sem pihent. Feküdj le időben!
3/4 anonim válasza:
Hallgass halkan valami dögunalmas zenét.
4/4 anonim válasza:
Menj ki a friss levegőre, sportolj és feküdj le mindig azonos időben, és kelj fel azonos időben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!