Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Mit csináljak hogy tudjak aludni?

Mit csináljak hogy tudjak aludni?

Figyelt kérdés

Már bárányokat is számoltam , citromfű teát is ittam , olyan álmos vagyok , mégsem tudok aludni.

Segítsetek!

2014. nov. 16. 01:18
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:

Hallgass zenét alváskor:)

Például:

https://www.youtube.com/watch?v=ggBfPI34KiU

https://www.youtube.com/watch?v=GEHyfEhUAaY

Most hirtelen ez a két szám ugrott be, amire régen aludtam.

2014. nov. 16. 01:21
 2/40 anonim ***** válasza:
Csak feküdj le, csukd be a szemed, és idővel elalszol. Ha nincs türelmed, akkor csinálhatsz lazító gyakorlatot, ami úgy néz ki, hogy lábujjtól a fejedig külön-külön minden testrészed izmát befeszíted, majd elengeded. Nagyon ellazít.
2014. nov. 16. 01:22
 3/40 anonim ***** válasza:

Ez még nagyon kellemes zene, amit most ajánlanék:

https://www.youtube.com/watch?v=HipoikwHRb8

2014. nov. 16. 01:39
 4/40 Ozmium42 ***** válasza:
Olvass könyvet. Főleg tankönyvet. Fekve. Amikor már nem bírod megtartani, akkor fogsz tudni aludni is.
2014. nov. 16. 01:53
 5/40 Legoman ***** válasza:

Régen én se tudtam elaludni, de aztán kitaláltam valamit, ami be is jött.

Lefeküdtem aludni és nem néztem rá az órára. Becsuktam a szemem és kitaláltam egy történetet, amit képzeletben eljátszottam és nem figyeltem azt, hogy mikor alszok el, majd egy pár perc után el is aludtam. :D

2014. nov. 16. 07:53
 6/40 A kérdező kommentje:

Köszönöm! :)

Olyan rosszul alszom hogy az valami hihetetlen.

2014. nov. 16. 08:25
 7/40 anonim ***** válasza:

Amikor háton fekszel nem szokott a gerinc oszlopodnál bizseregni,valahogy azt a pozíciót nem tudod sokáig tartani ,váltanod kell?

Opciók:

- az ágyad rossz helyen van, esetleg ha északnak lenne a lábad és a fejed délnek- próbáld ki

- sem fizikailag,sem szellemileg nem vagy lefárasztva, túl teng benned az energia

- lelkileg valami leterhel és ezen téma körül keringenek az érzéseid,gondolataid

- nem megfelelően eszel,este 8-után is, nehezeket -marha,disznó hús,főétel könnyed vacsi helyett

- ha van macskád,kutyád aludj vele egy ágyban tuti módszer –ha sikerül mély lelki kapcsolatot kialakítanod velük ez is fejlődés spirituális szinten ( pl.vérnyomás beáll normális szintre stb.)

- lehet nem vagy egyedül – ház tisztítás,ház szentelés megoldja

2014. nov. 16. 09:28
 8/40 Legoman ***** válasza:
Igaza van az előttem levő válaszolónak is, ezek is lehetnek a gondok, de egyenlőre próbálj meg aludni, aztán ha továbbra sem megy (kb 1 hét) , akkor írj és megoldjuk máshogy. :)
2014. nov. 16. 11:44
 9/40 anonim ***** válasza:

Én van amikor kettőkor eszem, amíg nem edzettem mégis csont és bőr voltam. (bár cupákokat ténylgen nem ettem).

Lehet a zuhany is jó ötlet. A szobában meg legyen levegő.

Mit érzel?

2014. nov. 16. 12:04
 10/40 A kérdező kommentje:

Félek elaludni , nagyon nehezen szoktam elaludni , ha el is alszom hajnalban mindig megébredek.

Na meg hát a lakás...olyan rosszat érzek , nem érzem magam biztonságban.

Rettegésben élek itt , már több mint egy éve.

2014. nov. 16. 14:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!