Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mit tegyek hogy telihold...

Mit tegyek hogy telihold előtt/alatt tudjak aludni?

Figyelt kérdés
nem nagyon hiszek az ezoterikus dolgokba,viszont a holddal már kicsi korom óta küzdök.nehezen alszom el vagy 10x felkelek éjjel és alig bírok visszaaludni.és ez mindig telihold előtt pár nappal és alatta van.már a hajamat tépem a 3.kialvatlan éjszaka után.tudtok tippeket mondani mit kéne csinálni?vagy fogadjam el hogy erősebb nálam?
2014. máj. 15. 10:00
 1/9 anonim ***** válasza:
84%
Húzd el a függönyt.
2014. máj. 15. 10:16
 2/9 anonim ***** válasza:
62%
Redőny nincs? Esetleg B vitamin, nyugtató tea, rosszabb esetben nyugtató tabletta is szóba jöhet.
2014. máj. 15. 10:21
 3/9 anonim ***** válasza:

Ne félj nem leszel vénfarkas úgy hallottam esős idő várható nem valoszinű, hogy látni fogod a teliholdat.

J ügynök vénfarkas idomár

2014. máj. 15. 10:28
 4/9 Shai-Hulud ***** válasza:
Én úgy szoktam, hogy becsukom a szemem. És innen kezdve mindegy, hogy milyen hold van....
2014. máj. 15. 10:40
 5/9 A kérdező kommentje:

van redőny,teljesen le is van engedve.nyugtató bogyót nem szeretnék bevenni bizonyos okok miatt,a teák nem használnak.citromfű teát is próbáltam már de az sem segített.csak ez hogy max 2 órát alszok megpecsételi a napomat ami nem biztos hogy jó..

3as sírok rajtad.vérfarkas még nem lettem,de találkoztam e.t.-vel :D

2014. máj. 15. 10:42
 6/9 anonim ***** válasza:

telihold alatt én is szeretek aludni-de most hideg van a sátorozáshoz :(

amúgy én is rosszul alszok de nálam az oka az hogy egyedül alszok meg a stressz..csak másnap nehéz így helytállni a suliba meg az élet minden területén. 5-6ora alvás elég de egyik nap kb.3-at aludtam :(

2014. máj. 15. 11:15
 7/9 anonim ***** válasza:

Próbáld meg este fizikailag kifárasztani magad, pl tornázz, vagy ha nincs ilyen pocsék idő menj el sétálni, esetleg futni. Nekem ezek általában szoktak segíteni. Meg a lefekvés előtt egy pohár majdnem forró tej is hatásos tud lenni.

Nyugtatóból meg van növényi eredetű, de az nekem semmit se ért, másmilyet meg én se szeretnék...

2014. máj. 15. 11:43
 8/9 A kérdező kommentje:
vágom azt a növényi eredetűt attól csak olyan érzése van az embernek mintha be lenne b*szva.sétálni szoktunk.hidd el örökmozgó egyéves mellett lefáradok rendesen :)
2014. máj. 15. 14:37
 9/9 anonim ***** válasza:
62%

Vegyél be egy fél Xanaxot lefekvés előtt. Ha nem akarsz, akkor csak nyugodtan forgolódj! :)

Írass fel altatót, azért van. Azért találták ki.

Kipróbálhatod azt is, hogy miután becsukod a szemed, koncentrálsz a holdra. Figyeld meg, mi történik! Csak folyamatosan helyezd a belső figyelmedet a holdra! Írd le, mi történt 3 nap után!

Sok sikert!

2014. máj. 15. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!