Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mire gondoljak hogy el tudjak...

Mire gondoljak hogy el tudjak aludni?

Figyelt kérdés

2 hete már írtam ki itt egy kérdést hogy Honnan tudom hogy elaludtam.Azt írták rá hogy sehonnan mert az alvás egy öntudatlan állapot.

Erre gondoltam és sikerült elaludnom,De 2 napja megint visszajött és egyszerűen nem tudok elaludni ha sikerül akkor nagyon későn.Hajnali 1 óra.Kérlek valami tanácsot adjatok hogy mitől aludhatok ugyanúgy mint régen.

Köszönöm

2013. aug. 8. 22:24
 1/8 anonim válasza:
Na de hogy nem tudsz elaludni, hogy kattog valami megoldatlan problémán az agyad? Sztem figyeld meg,hogy miken szoktál általában gondolkodni elalvás előtt közvetlen. Zenére sem tudsz elaludni?
2013. aug. 9. 00:18
 2/8 A kérdező kommentje:
zenére még nem próbáltamazon gondolkozok hogy mikor fogok már elaludni
2013. aug. 9. 16:33
 3/8 A kérdező kommentje:
zenére még nem próbáltam azon gondolkozok hogy mikor fogok már elaludni
2013. aug. 9. 16:34
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem az szokott segíteni, hogy ilyenkor el kezdek elmélkedni, végigondolni, mit történt aznap, mi várható holnap, odaképzelem magam helyekre, ahol szeretnék lenni. Csak ilyen kis kellemes kis laza agyalás, és 5 perc múlva már alszok is.
2013. aug. 9. 21:09
 5/8 anonim válasza:
Első vagyok. Aha, szóval túl el vagy foglalva azzal, hogy el kell aludnod, muszáj,ez jár a fejedben, így viszont biztos éber maradsz. Próbáld meg zenére sztem. Vagy vmi gagyibb filmre,amire nem kell annyira odafigyelni,ha ez megy. Egyébként kialszod magad? Lehet, hogyha korábban kelnél, vagy jobban kifárasztanád magad napközben,akkor előbb elaludnál. Vagy pedig meg kell oldani a problémádat,amitől nem tudsz aludni. Az álmaidat is figyeld.
2013. aug. 12. 17:37
 6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat de úgy néz ki kezd megoldódni
2013. aug. 13. 15:47
 7/8 anonim válasza:
De milyen szar is gondolkozni hogy mikor alszom mar el igy tenyleg nehez elaludni amm meg go 10 haztomb futas 20 20 fekvo felules egy kis tv es majd a tv elutt fogsz elaludni
2013. aug. 21. 22:11
 8/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Itt egy jó módszer én hogy szoktam elalaudni:

1 amint jön egy gondolat tartsd meg és engedd el

2 ne gondolj semmire

2013. aug. 24. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!