Azok a felhasználók akik ki írják, hogy az UFO-k itt élnek, azok ezt honnan tudják? Miből gondolják?
A lényeg, hogy igen dee ők irányítják a világot, hogy hogyan?
Uniókat hoznak létre és meg alkotják az egy világkép, egy ország egy nyelv , világát, és akkor ők lesznek az urak, felszeletelik bolygónkat minden hova egy fő embert raknak és ennyi kész, ami Nagy Sándornak nem sikerült, ami Napoleonnak nem sikerült Ami hitlernek nem sikerült, az fog nekik , kb 200 éves terv ez már.... Annyiban változtak meg a dolgok, hogy az idegenek átvették rajtuk az uralmat...
Gondolkodjunk egy kicsit, mit kértek azért hogy 50 év alatt annyit fejlődött a világunk, mit kértek cserébe ezért az idegenek... Nem mást mit hatalmat a bolygónkon...
Sok dolog van amiben nem vagyok biztos, de biztosra veszem hogy köztünk járnak.. A bankok a mafiák a mi világunkban, a törvények pedig a láncaink, nem beszélve a pénz hatalmáról... Az egyházról (ami nem feltétlen rossz.)
Úgy hallottam hogy terveik 90%-át már megvalósították és nem is olyan a közeljövőben létrehozzák az egységes uniót, de lehet hogy pár terv megváltozott, az angol misszió és a többi dolog nem tudom hogy lesz vagy mint lesz...
Egy a lényeg hogy igaz -e amiket hallottam ha 2011 közepén kitör a 3vh, akkor nekem volt igazam, (remélem hogy nekem nem lesz igazam, a lényeg a lényegben Ha nem tör ki akkor ez az egész hazugság lehet,,, tudjátok ők mindig előre gondolkodnak és az emberek gondolatait is kiszámítják hogy átverjenek minket...
Röviden ennyi, még írhatnák de nem látom értelmét... Lehet hogy nem lesz semmi, és idegen reptiliánok sincsenek, nem tudhatom biztosra ezeket a dolgokat, én így hallottam.-...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!