Mit csináljak, hogy el tudjak aludni?
Figyelt kérdés
Általaban akkor szokott ez lenni, amikor vaendégségben vagyok, de otthon is sokszor előfordul. Már próbáltam számolást (kb. 1000-ig eljutottam, de nem segít. Olyan 10-fél11 körül szoktam lefeküdni.2014. aug. 27. 00:43
1/2 anonim válasza:
Számolj báránykákat.... (ez csak vicc volt) :)
csukd be a szemed és gondolj valamj jóra. pl.: biztos van egy sztár , banda... akiért rajongysz. vagy mondjuk egy város ahova màr rég óta el szeretnél menni. gondod oda magad. képzeld h ott vagy és látod. nekem ez segített. csak felébredni lessz szar :)
2/2 anonim válasza:
telefonozz a takaró alatt engem mindig bealtat egy idő után xd de szerintem az előttem szólónak igaza van ,gondolj megnyugtató és jó dolgokra .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!