Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Mit csináljak hogy tudjak aludni?

Mit csináljak hogy tudjak aludni?

Figyelt kérdés

Már bárányokat is számoltam , citromfű teát is ittam , olyan álmos vagyok , mégsem tudok aludni.

Segítsetek!

2014. nov. 16. 01:18
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
Napközben fáraszd ki magad fizikailag annyira, hogy este már az is öröm legyen, ha eljutsz az ágyig!
2014. nov. 18. 13:18
 22/40 A kérdező kommentje:

Este szoktam haza jönni , 8-9 között általában , utána futok 40 percet.

Elfáradok hidd el!

De én ezt már nem bírom tovább , nem állapot a nem alvásom.

És félek hogy komolyabb bajom lehet tőle.

Kimerült vagyok , mentálisan és fizikailag is.

2014. nov. 18. 21:38
 23/40 Csahenk ***** válasza:
Nem vagy egyedül. Mostanában nagyon sok embertől hallom, hogy nem tud rendesen aludni, nem tudja kialudni magát. És velem is ugyan ez vagy hasonló dolog történik. Van olyan, hogy este felkelek vagy legalább is azt hiszem, hogy felkelek és olyan mintha valami hozzám érne és teljesen lefagyok a félelemtől és mikor meg akarok mozdulni olyan mintha nem tudnám irályitani a testem. Ez most lehet hogy hülyeségenk fog hangozni de ez azért lehet mert fentről frekvenciákat sugároznka az emberekre főként a hajnali órákban és ez megzavarja az ember normál agyhullámait. Mondjuk lehet neki valami igazság alapja, bizonyíték rá a fül sipolás. Biztos emlékszek a hallás vizsgálatokra azok pontossan ugyan olyanok. Próbáld meg a napközbeni alvást vagy jógázzál. Gyógyszerekhez ha ajánlhatom akkor ne folyamodjál mert az idők folyamán egyre erősebbekre lesz szükséged hogy elérd azt a hatást amit szeretnél, a másik amit nem ajánlott az a pszihológus mert az megint csak gyógyszert írna fel hogy tömje a zsebét, mert ha nincs visszajáró beteg akkor neki nincs munkahelye.
2014. nov. 20. 01:00
 24/40 Ozmium42 ***** válasza:

Csahenk-re ne hallgass, bugyuta összeesküvés elméletektől nem fogsz tudni jobban aludni.

Attól, hogy nagyon kifárasztod magad, nem fogsz tudni jobban aludni. Én sem alszok jól, ha valami miatt át kell virrasztanom egy éjszakát, és utána hulla fáradtan fekszem le másnap. Nem jó stratégia.

Első körben azt ajánlom kipróbálásra, amit korábban is: olvass könyvet. Érezni fogod, amikor nehezedik a szemhéjad. A gondolataidat is eltereli egy olyan irányba, ami valószínűleg jobban kedvez az alvásnak, mint ami munkából hazaérve jár a fejedben.

Egy próbát megérne, gondolom könyved van otthon, nem kell gazdagítani a könyv lobbit, meg az író lobbit.

2014. nov. 20. 01:55
 25/40 A kérdező kommentje:

Rengeteg könyvem van.

És mindennap olvasok :)

Nem vállt be semmi.

2014. nov. 20. 10:34
 26/40 Csahenk ***** válasza:
Ozmium42 te meg agymosott :D
2014. nov. 20. 12:02
 27/40 Ozmium42 ***** válasza:
Csahenknek meg volt a napi agyhullám dózis :D
2014. nov. 20. 15:14
 28/40 Csahenk ***** válasza:
igen :)
2014. nov. 20. 15:17
 29/40 anonim ***** válasza:

Én meg olyan jól alszom, mint egy halott.

Teljesen. Megszűnök létezni, kómába esem.

Évente ha egyszer nem alszom jól. Ha nagyon ritkán fel is kelek max azért, mert keveset ettem és éhes leszek és megyek kajálni.

Egyedül korán kelni borzasztó, de az meg az éjszakáz mellékhatása.

2014. nov. 20. 17:50
 30/40 anonim ***** válasza:

Eddig azt hittem hogy az ördög soha nem alszik.

2014. nov. 20. 23:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!