Mit csináljak hogy tudjak aludni?
Már bárányokat is számoltam , citromfű teát is ittam , olyan álmos vagyok , mégsem tudok aludni.
Segítsetek!
Este szoktam haza jönni , 8-9 között általában , utána futok 40 percet.
Elfáradok hidd el!
De én ezt már nem bírom tovább , nem állapot a nem alvásom.
És félek hogy komolyabb bajom lehet tőle.
Kimerült vagyok , mentálisan és fizikailag is.
Csahenk-re ne hallgass, bugyuta összeesküvés elméletektől nem fogsz tudni jobban aludni.
Attól, hogy nagyon kifárasztod magad, nem fogsz tudni jobban aludni. Én sem alszok jól, ha valami miatt át kell virrasztanom egy éjszakát, és utána hulla fáradtan fekszem le másnap. Nem jó stratégia.
Első körben azt ajánlom kipróbálásra, amit korábban is: olvass könyvet. Érezni fogod, amikor nehezedik a szemhéjad. A gondolataidat is eltereli egy olyan irányba, ami valószínűleg jobban kedvez az alvásnak, mint ami munkából hazaérve jár a fejedben.
Egy próbát megérne, gondolom könyved van otthon, nem kell gazdagítani a könyv lobbit, meg az író lobbit.
Rengeteg könyvem van.
És mindennap olvasok :)
Nem vállt be semmi.
Én meg olyan jól alszom, mint egy halott.
Teljesen. Megszűnök létezni, kómába esem.
Évente ha egyszer nem alszom jól. Ha nagyon ritkán fel is kelek max azért, mert keveset ettem és éhes leszek és megyek kajálni.
Egyedül korán kelni borzasztó, de az meg az éjszakáz mellékhatása.
Eddig azt hittem hogy az ördög soha nem alszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!