Ti most tettetitek hogy ennyire naivak vagytok?
Nem tudom mennyi téves UFO riasztás kell még bizonyos embereknek ahoz, hogy felfogják: NINCSENEK szellemek, természetfeletti erők, asztrálsíkon élő lények, nincs isten, nincsenek ide látogató földönkívüliek, amit azok a jósnők csinálnak, szemfényvesztés, és ha valaki előre megérzi, hogy rossz fog vele történni vag vkivel a környezetében pár másodpercen belül, az ösztön. Ès nem, sors sincs, vagy ha van, mindenki a sajátját irányítja a tetteivel.
* A földönkívüliekről; Igen, uti hogy léteztek, léteznek, vagy fognak létezni, de lehet hogy 10000000 éve meghaltak a legközelebbiek, akik talán már olyan szupercsúcstechnológiával rendelkeztek amivel átugorhattak egy chili limeos chipsre a szomszép naprendszerbe.
Mert az emberek elfelejtik hogy nem csak MOST van, hanem van RÉGEBBEN is meg MAJD VALAMIKOR is. Ahelyett hogy egész nap az álmotok megfejtésén jár az a csökött agykérgetek, örvendeztessétek meg belső elválasztású mirigyetek személyében a mellékveséteket, hogy az ott termelődő adrenalin kiölje életetek kanyargós betonútjából az emberiség legnagyobb sorscsapását, a baromságokat.
Astalavista
# 60 "Én nem 1oldalúan, hanem helyesen írva sokoldalúan látok"
Ugyanazt a hülyeséget !
Nem tudoklinket adni, mert akkor még net sem volt. Papír alapú folyóíratokban volt, de szerintem ha sokkal okosabbnak képzeled magad, miért nem keresel te ? Hiszen valószínűbb hogy találsz :D
Kvantumfizikusoknak=qfizikusok, ha ezt se tudnád
" Az ő szakterületük az elméleti fizika, amihez tartozik például a kvantumfizika. "
Az elméleti fizika nem szakterület, az egy tág fogalom amibe sokminden tartozik, a kozmológia a szakterület
Látomnagyon sötét vagy és nem érted :P
Az elméleti fizikába rengeteg részterület tartozik bele, olyan mintha azt mondanánk hogy doktorok. A qfizika egy ennél kisebb részterület, mintha azt mondanánk pl pszichiátria. Minden pszichiáter doktor, de a doktor zöme nem pszichiáter azaz
Minden qfizikus elméleti fizikus, de az elméleti fizikusok zöme nem qfizuikus pl kozmológusok
Remélem felfogtad :P A qfizika ennél töppet bonyolúltabb pupák ! :D
"Nem tudoklinket adni, mert akkor még net sem volt. Papír alapú folyóíratokban volt"
Esetleg archívumról tetszett hallani?
"de szerintem ha sokkal okosabbnak képzeled magad, miért nem keresel te ?"
Mert nincs. Kerestem, de semmi ilyet nem találtam. Ezért várom tőled az eredményeket, mert te is több ízben leidiótáztál, míg magad az egekbe isteníted. Tessék bizonyítani, alátámasztani.
"Kvantumfizikusoknak=qfizikusok, ha ezt se tudnád"
""Amit artam, azt komoly qfizikusok írják le és te őket hülyézted le, én pedig téged."
Nem. Nincs olyan foglalkozás, hogy kúfizikus. Kvantumfizikusoknak hívják őket, akiknek a linkelt cikkedhez nincs sok közük. "
A fenti egyenlő SZARKAZMUS. Váó.
"Az elméleti fizika nem szakterület,"
Miért is? Az elméleti fizika a fizika nagyobb szakterülete, amit egyesek hajlandóak manapság még több ágazatra felbontani. Ettől függetlenül Kaku és Hawking elméleti fizikusok, és kész. Akárhogy okoskodsz, megnézheted az életrajzukat az interneten is.
"az egy tág fogalom amibe sokminden tartozik, a kozmológia a szakterület"
-.-
Mi miatt nem lehet egy szakterület fogalom? Sőt, akármelyik főnevet mi választja el a fogalomságtól? Köszönöm, ha megosztod velünk nagy tudásod, ó, égi bölcs.
"Látomnagyon sötét vagy és nem érted :P "
Igen, mert én csak ostobább és sötétebb lehetek égi magasságodnál, ki már megcsinálta házifeladatát.
"A qfizika ennél töppet bonyolúltabb pupák ! :D"
A helyesírás is töppet bonyolUltabb, mint te azt felfoghatnád... De igen, a mai világban egyértelmű, hogy egy funkcionális analfabéta, teljes szövegértés-inkompetens, helyesírástudatlan, fizikát nem ismerő, még az általánost sem el nem végző, ctrl, c, és v billentyűkkel nem rendelkező, az evolúcióban a neandervölgyi szintjén maradt, caps lockot és space-t használni képtelen definíció-hiányos idióta többet tud egy normális embernél. Oké, ha bölcsességed mondja...
névte2en
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!