Ti most tettetitek hogy ennyire naivak vagytok?
Nem tudom mennyi téves UFO riasztás kell még bizonyos embereknek ahoz, hogy felfogják: NINCSENEK szellemek, természetfeletti erők, asztrálsíkon élő lények, nincs isten, nincsenek ide látogató földönkívüliek, amit azok a jósnők csinálnak, szemfényvesztés, és ha valaki előre megérzi, hogy rossz fog vele történni vag vkivel a környezetében pár másodpercen belül, az ösztön. Ès nem, sors sincs, vagy ha van, mindenki a sajátját irányítja a tetteivel.
* A földönkívüliekről; Igen, uti hogy léteztek, léteznek, vagy fognak létezni, de lehet hogy 10000000 éve meghaltak a legközelebbiek, akik talán már olyan szupercsúcstechnológiával rendelkeztek amivel átugorhattak egy chili limeos chipsre a szomszép naprendszerbe.
Mert az emberek elfelejtik hogy nem csak MOST van, hanem van RÉGEBBEN is meg MAJD VALAMIKOR is. Ahelyett hogy egész nap az álmotok megfejtésén jár az a csökött agykérgetek, örvendeztessétek meg belső elválasztású mirigyetek személyében a mellékveséteket, hogy az ott termelődő adrenalin kiölje életetek kanyargós betonútjából az emberiség legnagyobb sorscsapását, a baromságokat.
Astalavista
>Nem, a valódi megérzést semmivel nem lehet "magyarázni".
Ez a nap legszűklátókörűbb, „legezósabb” hozzászólása. De, igen, tökéletesen meg lehet magyarázni a megérzést, illetve azt, amit te megérzésnek nevezel. Az, hogy te nem tudod, vagy nem is akarod megmagyarázni, a te dolgod.
#8: vagy trollkodsz, vagy nagyon rosszak a forrásaid. A kvantummechanikának semmi köze semmilyen paranormális jelenséghez vagy ezoterikus tanhoz. Tudom, a net tele van ezer meg ezer félreértelmezett hülyeséggel, aminek könnyű bedőlni. Ne a fos ezo-blogokról olvass kvantummechanikát, mert hülye maradsz.
#4: kiválóan leereszkedő, ál-fellengzős önigazoló duma, de sajnos a dolgok nem így működnek. Ha nem jutsz túl a tapasztaláson, ha nem értékeled azt, nem különíted el a jót a hibástól, akkor mindig a szubjektum foglya maradsz, és nem jutsz el az igazsághoz.
#5: félkegyelmű írástudatlan, kérlek, ne szólj hozzá!
#9: ez igaz. Az egész ezotéria mára egy iparággá vált, ami pénzért cserébe kielégíti az emberek látens igényeit (kiemelkedettség, különlegesség érzése stb.). Ez az egész áltudományos és tudományellenes divathullám is ennek a része.
"#8: vagy trollkodsz, vagy nagyon rosszak a forrásaid. A kvantummechanikának semmi köze semmilyen paranormális jelenséghez vagy ezoterikus tanhoz. Tudom, a net tele van ezer meg ezer félreértelmezett hülyeséggel, aminek könnyű bedőlni. Ne a fos ezo-blogokról olvass kvantummechanikát, mert hülye maradsz."
Legalább annyi előadásra ülj be, mint én, ha véletlenül közelébe engednek egy felsőoktatási intézménynek...
Bár ez a szélsőséges rángatózással ott nem sokra mész. A tudományt olyan emberek viszik előre akik próbálnak összefüggéseket keresni és nem csak felmondják a leckét. Persze tudjuk klári néni a jósnő hazudik az ezoTV egy pénzlehúzás, de aki ugyan ilyen kalap alá veszi a telekinézist, teleportálást, gondolatátvitelt, megérzést, időutazást az szimplán hülye.
#12: miért, te egyetemen tanultad a kvantum-miszticizmust?
>A tudományt olyan emberek viszik előre akik próbálnak összefüggéseket keresni és nem csak felmondják a leckét.
Azzal, hogy megértés nélkül elhiszed a kvantummechanika divatos félreértelmezéseit, nem előreviszed a tudományt, hanem éppen ártasz neki.
De tegyük mindketten félre a személyeskedést, és kérlek, mutasd meg nekem -lehetőleg forráson keresztül-, hogy hogyan támasztja alá a kvantummechanika bármelyik eredménye vagy jelensége bármelyik paranormális jelenséget, például az általad emlegetett gondolatolvasást, teleportálást, jövőbelátást vagy megérzést.
#7-es jó nagy tévedésben él a Lapos Föld csak egy legenda, valójában nem nagyon hitték, hogy lapos lenne a Föld. Hasonló legenda és félreértés, mint az a másik tévhit, hogy az ember az agyából csal pár %-ot használ teljesen.
Íme:
És még te mered le ostobázni szintúgy a másikat, mikor ilyeneket sem tudsz?
A kérdező meg egy igazi gyökér, de remélem megvolt a napi magömlése amiért kiírta ezt a provokatív "kérdést". :)
George Adamski
Akkor most felvilágosítalak az ide írgató felhasználók fele csak trollkodni jár fel vagy szájkaratézni elgondolkodhatnál azon, hogy vajon ki az ostobáb te, aki elhiszi, hogy a kérdező egy reptoid parancsnoknak hiszi magát vagy az, aki ezt elhitetti veled? sztem magad is tudod a választ.
Üdv, egy hivatásos szájkaratés CIA-ügynök ;)
Adamski, nem élek tévedésben, inkább neked kéne megtanulnod az olvasás csodás tudományát. Hol olvastad azt, hogy én írtam volna, hogy a tudósok egyöntetűen a lapos Föld tévképzetében éltek? Azt írtam, hogy voltak, akik emellett erősködtek. És igen, voltak. Sőt, ha lenne elég eszed, és tudnád használni a Google keresőt, tudhatnád, hogy vannak jó páran, akik a mai napig hisznek ebben. Az agyi százalékot meg rendszeresen cáfolom.
"A kérdező meg egy igazi gyökér, de remélem megvolt a napi magömlése amiért kiírta ezt a provokatív "kérdést". :) "
Mert te tényleg kérdezni szoktál... Ugyanúgy csak provokálsz, álkérdésekkel, ahol véleményt kérsz, utána meg olyanokat írogatsz, hogy a válaszoló idióta. De igen, érvelés helyett megteszi az alpári becsmérlés is...
névte2en
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!