Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Ti most tettetitek hogy...

Ti most tettetitek hogy ennyire naivak vagytok?

Figyelt kérdés

Nem tudom mennyi téves UFO riasztás kell még bizonyos embereknek ahoz, hogy felfogják: NINCSENEK szellemek, természetfeletti erők, asztrálsíkon élő lények, nincs isten, nincsenek ide látogató földönkívüliek, amit azok a jósnők csinálnak, szemfényvesztés, és ha valaki előre megérzi, hogy rossz fog vele történni vag vkivel a környezetében pár másodpercen belül, az ösztön. Ès nem, sors sincs, vagy ha van, mindenki a sajátját irányítja a tetteivel.

* A földönkívüliekről; Igen, uti hogy léteztek, léteznek, vagy fognak létezni, de lehet hogy 10000000 éve meghaltak a legközelebbiek, akik talán már olyan szupercsúcstechnológiával rendelkeztek amivel átugorhattak egy chili limeos chipsre a szomszép naprendszerbe.

Mert az emberek elfelejtik hogy nem csak MOST van, hanem van RÉGEBBEN is meg MAJD VALAMIKOR is. Ahelyett hogy egész nap az álmotok megfejtésén jár az a csökött agykérgetek, örvendeztessétek meg belső elválasztású mirigyetek személyében a mellékveséteket, hogy az ott termelődő adrenalin kiölje életetek kanyargós betonútjából az emberiség legnagyobb sorscsapását, a baromságokat.

Astalavista

2014. ápr. 18. 11:11
1 2 3 4 5 6 7
 11/63 anonim ***** válasza:
61%

>Nem, a valódi megérzést semmivel nem lehet "magyarázni".

Ez a nap legszűklátókörűbb, „legezósabb” hozzászólása. De, igen, tökéletesen meg lehet magyarázni a megérzést, illetve azt, amit te megérzésnek nevezel. Az, hogy te nem tudod, vagy nem is akarod megmagyarázni, a te dolgod.

#8: vagy trollkodsz, vagy nagyon rosszak a forrásaid. A kvantummechanikának semmi köze semmilyen paranormális jelenséghez vagy ezoterikus tanhoz. Tudom, a net tele van ezer meg ezer félreértelmezett hülyeséggel, aminek könnyű bedőlni. Ne a fos ezo-blogokról olvass kvantummechanikát, mert hülye maradsz.

#4: kiválóan leereszkedő, ál-fellengzős önigazoló duma, de sajnos a dolgok nem így működnek. Ha nem jutsz túl a tapasztaláson, ha nem értékeled azt, nem különíted el a jót a hibástól, akkor mindig a szubjektum foglya maradsz, és nem jutsz el az igazsághoz.

#5: félkegyelmű írástudatlan, kérlek, ne szólj hozzá!

#9: ez igaz. Az egész ezotéria mára egy iparággá vált, ami pénzért cserébe kielégíti az emberek látens igényeit (kiemelkedettség, különlegesség érzése stb.). Ez az egész áltudományos és tudományellenes divathullám is ennek a része.

2014. ápr. 18. 14:07
 12/63 anonim ***** válasza:
38%

"#8: vagy trollkodsz, vagy nagyon rosszak a forrásaid. A kvantummechanikának semmi köze semmilyen paranormális jelenséghez vagy ezoterikus tanhoz. Tudom, a net tele van ezer meg ezer félreértelmezett hülyeséggel, aminek könnyű bedőlni. Ne a fos ezo-blogokról olvass kvantummechanikát, mert hülye maradsz."

Legalább annyi előadásra ülj be, mint én, ha véletlenül közelébe engednek egy felsőoktatási intézménynek...

Bár ez a szélsőséges rángatózással ott nem sokra mész. A tudományt olyan emberek viszik előre akik próbálnak összefüggéseket keresni és nem csak felmondják a leckét. Persze tudjuk klári néni a jósnő hazudik az ezoTV egy pénzlehúzás, de aki ugyan ilyen kalap alá veszi a telekinézist, teleportálást, gondolatátvitelt, megérzést, időutazást az szimplán hülye.

2014. ápr. 18. 14:25
 13/63 anonim ***** válasza:
54%

#12: miért, te egyetemen tanultad a kvantum-miszticizmust?

>A tudományt olyan emberek viszik előre akik próbálnak összefüggéseket keresni és nem csak felmondják a leckét.

Azzal, hogy megértés nélkül elhiszed a kvantummechanika divatos félreértelmezéseit, nem előreviszed a tudományt, hanem éppen ártasz neki.

De tegyük mindketten félre a személyeskedést, és kérlek, mutasd meg nekem -lehetőleg forráson keresztül-, hogy hogyan támasztja alá a kvantummechanika bármelyik eredménye vagy jelensége bármelyik paranormális jelenséget, például az általad emlegetett gondolatolvasást, teleportálást, jövőbelátást vagy megérzést.

2014. ápr. 18. 14:35
 14/63 anonim ***** válasza:
45%
kérdező, én itt csak indulatot látok, észt egy cseppet se.
2014. ápr. 18. 14:55
 15/63 anonim ***** válasza:
40%
A például, amit említettem kvantum összefonódás. Amiről, ha nem lennének mérési adatok és tudományos leírások, akkor nem hinnéd el, mert önmagában képtelenségnek tűnne. Leegyszerűsítve egy láthatatlan kapcsolat, ami független a távolságtól. Már Einsteinék is úgy álltak hozzá, hogy a jelenséget felismerték, de a miértje elég homályos volt nekik is. Ezt hozzá lehet rendelni és érdemes is olyan területekhez ahol még nincsenek válaszaink. Az oroszok pl sokat kísérleteztek gondolatátvitellel, ami működött távolságtól és árnyékolástól függetlenül.
2014. ápr. 18. 15:00
 16/63 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Nagyon örülök hogy feltetted ezt a kérdést. Én eddig valóban naivan hittem a Teremtőben, szellemekben , UFO-kban és a paranormális jelenségekben. Úgy gondoltam hogy akik tapasztalták mindennek a létezését bizonyos százalékuk tuti hogy igazat mond. A hazugokról és szemfényvesztőkről most nem írnék. Örültem hogy ők tapasztalták meg mindezt és nem én. Most nagyon boldog vagyok hogy a Világ legokosabb embere föltette ezt a kérdést nekünk naivaknak, mert így lehetőségünk van az elgondolkozásra. Te aki olyan okos és tapasztalt vagy, tudod hogy UFO-k nincsenek jelenleg a hatalmas világűr semelyik szegletében sem. Te aki belátsz az összes szférába és rálátásod van hogy szellemek sincsenek sehol köszönöm hogy kinyitottad a szemünket! Köszönöm hogy a tudásoddal gazdagítasz minket egyszerű naívakat!
2014. ápr. 18. 15:50
 17/63 anonim ***** válasza:
18%

#7-es jó nagy tévedésben él a Lapos Föld csak egy legenda, valójában nem nagyon hitték, hogy lapos lenne a Föld. Hasonló legenda és félreértés, mint az a másik tévhit, hogy az ember az agyából csal pár %-ot használ teljesen.

Íme:

[link]

És még te mered le ostobázni szintúgy a másikat, mikor ilyeneket sem tudsz?

A kérdező meg egy igazi gyökér, de remélem megvolt a napi magömlése amiért kiírta ezt a provokatív "kérdést". :)

George Adamski

2014. ápr. 18. 16:02
 18/63 anonim ***** válasza:

Akkor most felvilágosítalak az ide írgató felhasználók fele csak trollkodni jár fel vagy szájkaratézni elgondolkodhatnál azon, hogy vajon ki az ostobáb te, aki elhiszi, hogy a kérdező egy reptoid parancsnoknak hiszi magát vagy az, aki ezt elhitetti veled? sztem magad is tudod a választ.

Üdv, egy hivatásos szájkaratés CIA-ügynök ;)

2014. ápr. 18. 16:02
 19/63 anonim ***** válasza:
De azért vannak valódi ezoterikus gondolkodású emberek, akik valóban hisznek a spiritualitásban az ilyen embert nemcsak trollságból tesz fel egy kérdést és normálisan is körül tudja írni azt, amiben hisz van a más kategória is a tízenévesek, akik valóban hisznek a spiritualitásban, de sajnos elvakultak és olyan emberek, akik csak azt látják, amit látni akarnak.
2014. ápr. 18. 16:14
 20/63 anonim ***** válasza:
64%

Adamski, nem élek tévedésben, inkább neked kéne megtanulnod az olvasás csodás tudományát. Hol olvastad azt, hogy én írtam volna, hogy a tudósok egyöntetűen a lapos Föld tévképzetében éltek? Azt írtam, hogy voltak, akik emellett erősködtek. És igen, voltak. Sőt, ha lenne elég eszed, és tudnád használni a Google keresőt, tudhatnád, hogy vannak jó páran, akik a mai napig hisznek ebben. Az agyi százalékot meg rendszeresen cáfolom.

"A kérdező meg egy igazi gyökér, de remélem megvolt a napi magömlése amiért kiírta ezt a provokatív "kérdést". :) "

Mert te tényleg kérdezni szoktál... Ugyanúgy csak provokálsz, álkérdésekkel, ahol véleményt kérsz, utána meg olyanokat írogatsz, hogy a válaszoló idióta. De igen, érvelés helyett megteszi az alpári becsmérlés is...

névte2en

2014. ápr. 18. 16:14
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!