Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Ti most tettetitek hogy...

Ti most tettetitek hogy ennyire naivak vagytok?

Figyelt kérdés

Nem tudom mennyi téves UFO riasztás kell még bizonyos embereknek ahoz, hogy felfogják: NINCSENEK szellemek, természetfeletti erők, asztrálsíkon élő lények, nincs isten, nincsenek ide látogató földönkívüliek, amit azok a jósnők csinálnak, szemfényvesztés, és ha valaki előre megérzi, hogy rossz fog vele történni vag vkivel a környezetében pár másodpercen belül, az ösztön. Ès nem, sors sincs, vagy ha van, mindenki a sajátját irányítja a tetteivel.

* A földönkívüliekről; Igen, uti hogy léteztek, léteznek, vagy fognak létezni, de lehet hogy 10000000 éve meghaltak a legközelebbiek, akik talán már olyan szupercsúcstechnológiával rendelkeztek amivel átugorhattak egy chili limeos chipsre a szomszép naprendszerbe.

Mert az emberek elfelejtik hogy nem csak MOST van, hanem van RÉGEBBEN is meg MAJD VALAMIKOR is. Ahelyett hogy egész nap az álmotok megfejtésén jár az a csökött agykérgetek, örvendeztessétek meg belső elválasztású mirigyetek személyében a mellékveséteket, hogy az ott termelődő adrenalin kiölje életetek kanyargós betonútjából az emberiség legnagyobb sorscsapását, a baromságokat.

Astalavista

2014. ápr. 18. 11:11
1 2 3 4 5 6 7
 51/63 anonim ***** válasza:

"Fizikusok állítják amit mondtam, nem én találtam ki,"

Hát igen, manapság az interneten könnyű kamudiplomát szerezni... De mondom, nézz utána pl. Hawking munkásságának. Ő nem egy névtelen fizikus, hanem egy komoly professzor. És érdekes módon Hawking a fizikusi munkássága óta ateista...

Egyébként mi az, hogy "fizikusok"? Mondj már nekem egy-két komolyabb nevet, aki ilyet állít! Az ellenkezőjére már felhoztam két fizikust, akik hatalmas dolgokat értek el fizika terén, és mégsem hiszen bármilyen istenben.

"szövegértelmezés karó! "

Nem gondoltam, hogy ENNYIRE retardált vagy. Én nem azt írtam, hogy a fizikusok hülyék, hanem azt, hogy te. Nem tudom, hogy ezen mit nehéz felfogni.

"Hawking kozmológus, Kaku pedig az egyesítésen dolgozik."

Mindketten elméleti fizikusok, Kaku mellesleg a húrelmélet megalkotója. De azért okoskodj csak.

"Fizika kultúrtőrténete sem megy neked "

Kultúrtörténet? Fizika?

[link]

"A kvantumfizika a tudat fizikája, ezt nem lehet kétségbevonni."

"A kvantummechanika a természet, a fizikai rendszerek jelenleg érvényesnek gondolt elmélete, amelyik túllépett a klasszikus fizika fogalmain. Jóslatai a klasszikus fizikáétól főleg kis méretek, energiák és hőmérsékletek esetén különböznek. Így a kvantummechanika főleg az elemi részecskék fizikájának elmélete vagy például az olyan alacsony hőmérsékletű makrojelenségeké, mint a szuperfolyékonyság és a szupravezetés. A kvantummechanika néhány alapelvből származtatott matematikai apparátusa kísérletileg ellenőrizhető jóslatokat szolgáltat olyan jelenségekre, amikre a klasszikus mechanika és a klasszikus elektrodinamika nem képes. Ilyenek a kvantálás, a hullám-részecske kettősség, a határozatlansági elv és a kvantum-összefonódás. A kvantumfizika és kvantumelmélet kifejezéseket gyakran a kvantummechanika szinonimájaként használjuk, máskor viszont bővebben beleértjük a kvantummechanika előtti régebbi kvantumelméleteket is (ld. a történeti összefoglalót), vagy amikor a kvantummechanikát egy sokkal szűkebb értelemben használjuk (a klasszikus mechanika mintájára), akkor beleértjük az olyan elméleteket például mint a kvantumtérelmélet vagy annak első kidolgozott változata a kvantum-elektrodinamika." /Wikipédia/

[link]

névte2en

2014. ápr. 20. 13:25
 52/63 anonim ***** válasza:
0%

"Nem kell cáfolni a kétrés-kísérletet, mert nem bizonyít semmit sem az ezotériából(feltéve, ha jól értelmezed). "

HA jól értelmezed azt bizonyítja, hogy létezik tudat és az, hogy az hatással van az anyagra, arra hogy milyenné váljon

Ha nagyon okos vagy, rájöhetsz, hogy az anyagnak van tudata, mivel tudja hova kell becsapódnia az ernyőbe

"Hawking munkásságának. "

Ő nem kvantumfizikus, csak kozmológus !

"És érdekes módon Hawking a fizikusi munkássága óta ateista..."

Ez az ő dolga.

"Egyébként mi az, hogy "fizikusok"? Mondj már nekem egy-két komolyabb nevet, aki ilyet állít!"

wheeler, Gotswami, Teller ede...

"Az ellenkezőjére már felhoztam két fizikust, akik hatalmas dolgokat értek el fizika terén, és mégsem hiszen bármilyen istenben. "

Persze, mert nem foglalkoztak kvantumfizikával

"Nem gondoltam, hogy ENNYIRE retardált vagy. Én nem azt írtam, hogy a fizikusok hülyék, hanem azt, hogy te. Nem tudom, hogy ezen mit nehéz felfogni. "

Komolyan retardált vagy, ha nem értetted. Fizikusokat hülyéztél le

"Mindketten elméleti fizikusok, Kaku mellesleg a húrelmélet megalkotója. De azért okoskodj csak. "

Komolyan retardált vagy -.- Az hogy elméleti fizikusok semmit nem jelet. Az elméleti fizikán belül tevékenykednek de a kvantumfizika nem fedi le az egész elméleti fizikát. Mondtam, hogy kozmológus és a másik az egyesítésen dolgozik hülyegyerek okoskodj csak

Azért mert osotoba arcokat vágsz még nem lesz igazad tahó ! A wikivel mert a tudatlanok jönnek, az nem tudományos forrás

2014. ápr. 20. 17:47
 53/63 anonim ***** válasza:

"HA jól értelmezed azt bizonyítja, hogy létezik tudat és az, hogy az hatással van az anyagra, arra hogy milyenné váljon "

"HA jól értelmezed azt bizonyítja, hogy létezik tudat"

"létezik tudat"

[link]

"Ő nem kvantumfizikus, csak kozmológus ! "

Mégegyszer elmondom, ELMÉLETI FIZIKUS! Legalább a Google-t használd, ha az eszedet nem tudod. Ha meg megcselekszed fenti kérelmem, rájössz, hogy a kvantumfizika is az elméleti fizika része. És még én vagyok hülye...

[link]

"wheeler,"

A név nagy betűvel irandó, és:

"1979-ben Wheeler beszédet tartott az American Association for the Advancement of Science (AAAS)-ben, melyben arra kérte őket, hogy utasítsák ki a parapszichológiát körükből (melyet egyébként ő 10 évvel korábban Margaret Mead kutató kérésére elismert. A parapszichológiát áltudománynak nevezte. (Gardner 1981) Ezt a javaslatát elutasították, és a Parapszichológiai Társaság máig tagja az (AAAS)-nek."

De sebaj. Majd legközelebb.

"Gotswami"

Helyesen: Goswami.

"Teller ede... "

Szintén nagybetűvel, és:

"Bár zsidó vallású családban nőtt fel, később agnosztikussá vált."

Nem baj, azért egyszer majd csak sikerül...

Ez egy név. Még mindig várom, hogy mire fel a "fizikusok". A másik: én Goswami helyett egyenlőre inkább hiszek Hawkingnak, aki hasonló képzetsségű, csak emellett a szakterületén(és amúgy is) egy zseni, forradalmasító, és szintén nagy nevű emberek hasonlóan gondolkodnak, mint ő. De mondom, majd legközelebb.

"Persze, mert nem foglalkoztak kvantumfizikával "

Akkor ajánlom mindkettejük munkásságát megismerni.

"Komolyan retardált vagy, ha nem értetted. Fizikusokat hülyéztél le "

Rámutatnál, hogy hol hülyéztem le bármilyen fizikust(merthogy egy nevet írtál, aki tényleg a te "pártodon" áll)? Mellesleg, te hülyézted le Hawkingot, Kakut, Tellert, és még több száz fizikust. De sebaj.

"Az hogy elméleti fizikusok semmit nem jelet."

De. Ismerd meg az elméleti fizika fogalmát(és egy helyesírási könyvet), és utána válaszolj. Fentebb adtam neked lniket, használd ki.

"Mondtam, hogy kozmológus és a másik az egyesítésen dolgozik hülyegyerek okoskodj csak "

Linkelj. Én is ezt teszem, és jelenleg a bizonyítékok az én állításaim felé mutatkoznak. Én érvelek, te lehülyézel, és egy ezós cikket adsz. Hallottál már az objektivitásról?

" A wikivel mert a tudatlanok jönnek, az nem tudományos forrás"

Ha akarod, linkehetek életrajzi könyveket is a fizikusokról. A tudománytörténetben pedig a szócikk-szerkesztők pedig tökéletesen képben vannak. De ha akarod, arról is linkelhetek.

Mókás nézni, ahogy felidegesíted magad(ezt főleg a jelzőkből szűröm le), és órákat szánsz az ostoba "válaszaidra". De mondom, azért próbálkozz, bajnok, egyszer majd sikerül! Ne add fel!

névte2en

2014. ápr. 20. 21:34
 54/63 anonim ***** válasza:

"Mókás nézni, ahogy felidegesíted magad(ezt főleg a jelzőkből szűröm le) ..... névte2en

Emlékszel még esetleg, hogy kettőtök közül ki írta azt a másiknak, hogy:

"Nem gondoltam, hogy ENNYIRE retardált vagy."?

2014. ápr. 20. 22:02
 55/63 anonim ***** válasza:

"Emlékszel még esetleg, hogy kettőtök közül ki írta azt a másiknak, hogy: "

Nyugi, ettől függetlenül nem idegesítettem fel magam... Néha szeretek ilyen jelzőket használni, érdekelnek a rá adott reakciók. És hát láthatod, hogy hogy reagált...

:D

névte2en

2014. ápr. 20. 22:06
 56/63 anonim válasza:
0%
Öszintén szólva nagyon sajnállak, hogy ennyire nem tudsz semmit a világ igazi muködéséröl. Ajánlom hogy tájékozódj, végezz kutatómunkákat, merj méjebbre menni a nyul uregében, ne csak a felszint kapargasd és ahoz ragaszkodj, mert ez óriási tájékozatlanságról,félelemröl tesz tanubizonyságot. Ne higyj el mindent a föáramu médiának, mert tudnod kell hogy sok ember érdekét sérti egy felvilágosult ember, de az életed tul rövid ahoz,hogy ily szuk látuköru maradj. Persze sokminden nem ugy van ahogy néhány elszállt idióta elöadja, de tudnod kell hogy a mai fizikai ismereteink elég instabil lábakon állnak, mert egyre kevésbé tudják az embereknek letagadni, például a földönkivuliek jelenlétét (olvass utánna rooswelt eset titkositásának feloldása 50 év után, amely csak egy pár perces hir volt világszerte). De ez csak egy példa a milliobol. Az elsö lépéseket magadtól kell megtenned és majd magad veszed észre, hogy a világ sokkal több annál, amit a suliban annak ideén belénksulykoltak. Kivánok neked felvilágosultabb életet;)
2014. ápr. 21. 14:27
 57/63 anonim ***** válasza:

# 53 " a kvantumfizika is az elméleti fizika része. És még én vagyok hülye..."Igen ! nagyon hülye vagy. Tudhatnád, hogy az elméleti fizikának csupán egy részterülete a qfizika. Nem az egészet műveli, csak a kozmológiait, ált relt

wheeler szerint ha nem figyelnénka világot az nem is létezne. Tudományos folyóíratban közölte azt, hogy a mi kérdéseink befolyásolják a világot. Az hogy mi milyen kérdéseket teszünk fel róla, hogyan látjuk az befolyásólja, alakítja a világot.

Teller Ede, szintén elmondta, hogy a materializmuson túl létezik egy szellemi valóság, amelyet a qfizika nyitot meg

Gotswami pedig népszerűsíti az elméletet

"Akkor ajánlom mindkettejük munkásságát megismerni."már ismerem őket, te is ismerd meg Wheeler & Goswmai munkásságát !

"Rámutatnál, hogy hol hülyéztem le bármilyen fizikust(merthogy egy nevet írtál, aki tényleg a te "pártodon" áll)? Mellesleg, te hülyézted le Hawkingot, Kakut, Tellert, és még több száz fizikust. De sebaj." Amit artam, azt komoly qfizikusok írják le és te őket hülyézted le, én pedig téged. Kaku & Hawking nem qfizikus :P

"Linkelj. Én is ezt teszem, és jelenleg a bizonyítékok az én állításaim felé mutatkoznak. "Ott van a wikiben is

"Ha akarod, linkehetek életrajzi könyveket is a fizikusokról. A tudománytörténetben pedig a szócikk-szerkesztők pedig tökéletesen képben vannak. De ha akarod, arról is linkelhetek. "Felesleges, mert régen másképp gondolkoztak a qfizikáról, mint ma

2014. ápr. 21. 17:50
 58/63 anonim ***** válasza:

"Igen ! nagyon hülye vagy. Tudhatnád, hogy az elméleti fizikának csupán egy részterülete a qfizika."

[link]

Mintha nem ezt mondtam volna!

"wheeler szerint ha nem figyelnénka világot az nem is létezne. Tudományos folyóíratban közölte azt, hogy a mi kérdéseink befolyásolják a világot."

Még mindig nagybetű, és félreértelmezed Wheelert. Főleg, hogy azt filozofikusan mondta. Olvasd el a cikket, és meglátod.

"Teller Ede, szintén elmondta, hogy a materializmuson túl létezik egy szellemi valóság, amelyet a qfizika nyitot meg "

Link? Merthogy csak így hasraütve akármilyen mondatot lehet mások szájába adni.

"már ismerem őket, te is ismerd meg Wheeler & Goswmai munkásságát ! "

Kérlek, leírnád saját szavaiddal, hogy mit gondolsz Hawking eseményhorizont-elméletéről?

Wheeler munkásságát ismerem. És tudod mit? Teszek egy ajánlatot. Ha sikerül leírnod Teller, Wheeler, és Goswami nevét helyesen háromszor, utánanézek Goswami teljes munkásságának. Bocs, nem akarok lehetetlent ajánlani.

" Mellesleg, te hülyézted le Hawkingot, Kakut, Tellert, és még több száz fizikust"

Még mindig nem hivatkoztál arra, hogy hol. De én türelmes vagyok, így várok.

"Amit artam, azt komoly qfizikusok írják le"

Nem,

"és te őket hülyézted le,"

és nem.

"én pedig téged."

Oké.

"Kaku & Hawking nem qfizikus :P "

Hawkingról nem állítottam(bár tökéletesen ért a kvantumfizikához, megnyugodthatsz).

De az, hogy Kaku nem kvantumfizikus... Ha annyira fizikazseni vagy, mondd el nekem kérlek, hogy ki az egyik fő megalkotója a húrelméletnek? Köszönöm.

"Felesleges, mert régen másképp gondolkoztak a qfizikáról, mint ma"

Szuper. Neked meg felesleges élned, mert a Földről csak a Hold egyik oldalát látjuk.

A további válaszaidat már csak a kérdéseimre adott válaszaid miatt várom, mert úgy látszik, hogy az olvasásod szelektív. Ezért fölösleges is írnom(meg azért, mert a Nap tömege sokszorosa a Marsénak).

névte2en

2014. ápr. 22. 17:08
 59/63 anonim ***** válasza:

# 58 te értelmezted félre Wheelert, az ő uttörő munkájával tudjuk azt, hogy a megfigyelés miatt omlik össze a hullámfüggvény és a megfigyelés miatt változik meg az anyag és lesz anyagi ! -.-

Tudományos folyóíratokban Cikkekben leírta, interjúk tömkelegében elmondta

"Link? Merthogy csak így hasraütve akármilyen mondatot lehet mások szájába adni"Azt hiszem a linkben amit adtam ott van, de ha mégse üsd be a keresőbe

"Ha sikerül leírnod Teller, Wheeler, és Goswami nevét helyesen háromszor, utánanézek Goswami teljes munkásságának"Azt jól tennéd, hogy ne 1oldalúan láss :)

"Még mindig nem hivatkoztál arra, hogy hol. De én türelmes vagyok, így várok. "Amit artam, azt komoly qfizikusok írják le és te őket hülyézted le, én pedig téged. Kaku & Hawking nem qfizikus :P

A kvantumfizika egy fejlődésben levő tudomány, ma nem ugyanazok az ismereteink még évtizedekkel ezelőtt, ne arra hagyatkozz, hogy kinyitod a gimis 4-es könyvet és ott látsz egy csomó képletet meg 100 éves kísérleteket, mert a kvantumfizika kirvára nem erről szól !

2014. ápr. 22. 18:48
 60/63 anonim ***** válasza:

"# 58 te értelmezted félre Wheelert, az ő uttörő munkájával tudjuk azt, hogy a megfigyelés miatt omlik össze a hullámfüggvény és a megfigyelés miatt változik meg az anyag és lesz anyagi ! -.-"

Link?

"Tudományos folyóíratokban Cikkekben leírta, interjúk tömkelegében elmondta "

Link?

"Azt hiszem a linkben amit adtam ott van, de ha mégse üsd be a keresőbe "

Te állítottál, de én támasszam alá? A-a. Rossz érv.

"Azt jól tennéd, hogy ne 1oldalúan láss :) "

Én nem 1oldalúan, hanem helyesen írva sokoldalúan látok. *mosoly*

"Amit artam, azt komoly qfizikusok írják le és te őket hülyézted le, én pedig téged."

Nem. Nincs olyan foglalkozás, hogy kúfizikus. Kvantumfizikusoknak hívják őket, akiknek a linkelt cikkedhez nincs sok közük.

"Kaku & Hawking nem qfizikus :P "

Persze hogy nem. Az ő szakterületük az elméleti fizika, amihez tartozik például a kvantumfizika.

Megint csak egy "sebaj, majd legközelebb"-et tudok mondani. Sebaj, majd legközelebb.

névte2en

Ui: Továbbra is türelmesen várok.

2014. ápr. 24. 20:29
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!