Szkeptikusok! Képpesek vagytok bebízonyítani, hogy nem csak ökőrségből írogattok az ufo témához? Van valami stabil elvetek, hogy mért is nincsenek (idegenek)?
Aham... ,:). Akk tisztázzuk!
A 2 nem ugyan az! Mert én nem akarlak meggyőzni
az igazamról. Mi hasznom lenne belőle?
A szeptikusok nagy része nem azt tagadja, hogy nincsenek idegenek illetve hanem azt, hogy nem minden, amit az interneten szenzációként lobogtatnak valós észlelés. Azért, mert látsz valamit amit te nem ismersz fel az attól még nem egy távoli bolygóról származó idegen faj által vezetett űrhajó.
Másrészt amíg nincs bizonyított, kétséget kizáró észlelés (tudom, hogy a hívők szerint nem egy ilyen volt, de ezt most hagyjuk) addig nem értem, hogy hogy hihet valaki olyan "tudósoknak", "kutatóknak" akik már neveket adnak, fajokba rendezik és mindenféle elméleteket kreálnak céljaikról, eredetükről.
A
legbiztosabb jele annak , hogy létezik intelligens élet a Földön kívül
az az, hogy még nem próbáltak kapcsolatba lépni velünk.
Vegyük az embereket: Elindultak a Holdra, megérkeztek leszálltak, sétáltak, hazamentek.
"Intelligensebb" ufó: Elindulnak a Földre, megérkeznek, látják az embereket, hogy életet találtak, erre mit tesznek? Na mit?? Bolyonganak a levegőben évszázadok óta, hátha valaki felveszi egy VGA kamerával és egy újabb "bizonyítékot talál" a létezésükre, ami HD minőségben kiderülne hogy csak egy tábortűz. Meg akarják hódítani a Földet? Barátkozni akarnak? Hagyják a p*csába ha ennyi idő alatt nem sikerült!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!