Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Ti most tettetitek hogy...

Ti most tettetitek hogy ennyire naivak vagytok?

Figyelt kérdés

Nem tudom mennyi téves UFO riasztás kell még bizonyos embereknek ahoz, hogy felfogják: NINCSENEK szellemek, természetfeletti erők, asztrálsíkon élő lények, nincs isten, nincsenek ide látogató földönkívüliek, amit azok a jósnők csinálnak, szemfényvesztés, és ha valaki előre megérzi, hogy rossz fog vele történni vag vkivel a környezetében pár másodpercen belül, az ösztön. Ès nem, sors sincs, vagy ha van, mindenki a sajátját irányítja a tetteivel.

* A földönkívüliekről; Igen, uti hogy léteztek, léteznek, vagy fognak létezni, de lehet hogy 10000000 éve meghaltak a legközelebbiek, akik talán már olyan szupercsúcstechnológiával rendelkeztek amivel átugorhattak egy chili limeos chipsre a szomszép naprendszerbe.

Mert az emberek elfelejtik hogy nem csak MOST van, hanem van RÉGEBBEN is meg MAJD VALAMIKOR is. Ahelyett hogy egész nap az álmotok megfejtésén jár az a csökött agykérgetek, örvendeztessétek meg belső elválasztású mirigyetek személyében a mellékveséteket, hogy az ott termelődő adrenalin kiölje életetek kanyargós betonútjából az emberiség legnagyobb sorscsapását, a baromságokat.

Astalavista

2014. ápr. 18. 11:11
1 2 3 4 5 6 7
 1/63 anonim ***** válasza:
37%

"ha valaki előre megérzi, hogy rossz fog vele történni vag vkivel a környezetében pár másodpercen belül, az ösztön."

Nem, a valódi megérzést semmivel nem lehet "magyarázni". Ha tapasztalsz ilyet, azonnal megérted.

A többiről is hasonló a véleményem.

2014. ápr. 18. 11:27
 2/63 anonim ***** válasza:
64%

"Nem, a valódi megérzést semmivel nem lehet "magyarázni". Ha tapasztalsz ilyet, azonnal megérted.

A többiről is hasonló a véleményem."

Én tapasztaltam. És de, meg lehet magyarázni.Ajánlom Gavin De Becker A félelem adománya c. könyvét, vagy Malcolm Gladwelltől az Ösztönösen c. könyvet.

2014. ápr. 18. 11:51
 3/63 anonim ***** válasza:
64%

"Én tapasztaltam. És de, meg lehet magyarázni."

Mit? Azt sem tudod, mi történt velem.

Egyébként pedig az ösztön és a megérzés könnyedén lehet egy és ugyanaz, továbbá az ösztön eredetét sem ismerjük, pláne, ha előre nem látható és érzékelhető történésre hívja fel a figyelmet.

"az emberiség legnagyobb sorscsapását, a baromságok"

Az emberiségnek a legnagyobb sorscsapása szerintem nem ez, hanem amikor magukat rendkívül intelligensnek képzelő és beállító egyének ismeret és tapasztalat híján csípőből leszólnak tömegeket.

2014. ápr. 18. 11:55
 4/63 anonim ***** válasza:
38%
Sajnállak, de megértelek. Hogyan is magyarázzuk el egy vaknak hogy milyen a szivárvány? Milyen fehér a hó? Milyen kék a tenger? Sosem fogja megérteni amíg kívül esik a tapasztalásán.
2014. ápr. 18. 11:57
 5/63 anonim ***** válasza:
0%

kedves kerdezo,jo lenne,ha nem okoskodnal es adnad itt a Mindentudot:D azt hiszed tr vagy itt a legk

okosabb es majd te itt megmondod az embereknek,hogy mi is az igazzsag?:D hat ki kell abranditsalak,Draga:) valoszinuleg Te vagy az,aki itt a legkevesebb informacioval bir!:)mindig lesznek azok,akik hisznem es azok is akik nem :) el kell fogadnod,es ne oszd mar itt az eszt,foleg ugy,hogy semmi,ABSZOLUT SEMMI tapasztalatod nincs az ilyenek teren!:)

2014. ápr. 18. 12:03
 6/63 anonim ***** válasza:
62%

"Mit? Azt sem tudod, mi történt velem. "

A valódi megérzést. Nem mondtam, hogy azt éreztem meg, amit te.

"intelligensnek képzelő és beállító egyének ismeret és tapasztalat híján csípőből leszólnak tömegeket."

Pontosan. Én is utálom a konteósokat. Leszólják a tömegeket, hogy "agymosottak"(pl. úgy, hogy én csak gyerekkoromban néztem tévét, azóta hanyagolom), és ők a felvilágosodottak, az intelligensek. Persze. Csak élettapasztalatlan idióták.

"Hogyan is magyarázzuk el egy vaknak hogy milyen a szivárvány?"

Rossz példa. Először is, nem mindegy, hogy egy születése óta vak vagy egy később megvakult egyénről beszélünk. Másodszor pedig, nem mindegy, hogy az egyik érzékét elveszítő emberről beszélünk, vagy egy hétköznapi egészséges emberről. És nem mindegy, hogy egy fontos érzékelésről van szó, vagy pedig egy hallucináció okozhatta jelenségről, ami szintén egy érzékelés alá tartozik. Btw, emiatt létezik a definíció és a tudomány.

2014. ápr. 18. 12:11
 7/63 anonim ***** válasza:
52%

5-ös, előbb inkább tanulj meg helyesen írni, és utána idiótázz le másokat.

Egyébként kérdező, ha megfigyeled, az ilyen ostobák mindig a tapasztalattal jönnek. Persze érthető, mert nincs semmi tudományos műveltségük, és ezért csak a tapasztalattal tudnak érvelni. Persze, hogy az ilyenek erősködtek amellett az ókorban, hogy a Föld lapos. Ők azok, másoknak papolnak, hogy nyitott szemmel járjanak a világban, viszont mégis csak azt tapasztalják, amit közvetlenül éreznek. A kisebb részleteket meg sem látják. Ide is tökéletesen illik a "Föld laposságának hite" téma. Még az 1500-as években is erősködtek, hogy a Föld lapos, de aztán jött egy okos ember(a legenda szerint Kolombusz), aki alaposabban megfigyelte az egészet, és rájött az igazságra. Utána pedig nem ezzel érveltek, hanem egyéb, objektív bizonyításokat is találtak rá. De ha már itt tartunk: a mai napig több millióan hisznek abban, hogy a Föld lapos, és a műholdképek hazudnak! Hát igen, túl sok idióta, és túl kevés lőszer...

2014. ápr. 18. 12:18
 8/63 anonim ***** válasza:
56%

Az a probléma a kérdezővel, hogy irdatlan műveletlen és bezárta magát egy számára egyszerű világba.

Ha kivenné a dobozból az agyát és kvantumfizikával kezdene foglalkozni akkor, lehet, hogy összefüggéseket találna paranormális jelenségek és a tanultak között. Pl, a megérzések, intuíciók és társai valószínűleg a kvantum összefonódás témakörben lesznek egyszer megválaszolva.

2014. ápr. 18. 12:36
 9/63 anonim ***** válasza:

"NINCSENEK szellemek, természetfeletti erők, asztrálsíkon élő lények, nincs isten,....:"

Azért ezt annyira biztosra ne jelentsd ki. Nyilván, nem úgy léteznek, ahogy azt az ezotv-n mutatják, de szerintem valamilyen szinten adnak.

Igazából ez a baj az egész spiritualizmussal, hogy itt, nyugaton egy lebutított verziót kaptunk mindenből, ami tényleg csak arra jó, hogy a hiszékenyekből valami pénzt kifacsarjanak. A manapság divatos "nyugati buddhizmus" is merőben eltér az igazi Théravádától, mert azt nem tudnák annyira hatékonyan eladni.

Ha valakit érdekel a téma, azt ajánlom, hogy olvasson igazi védákat, buddhista szövegeket. Higgyétek el, sokkal többre mentek vele, mint a lebutított szemetekkel..

2014. ápr. 18. 12:56
 10/63 anonim ***** válasza:
vannak*
2014. ápr. 18. 12:57
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!