Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Ti most tettetitek hogy...

Ti most tettetitek hogy ennyire naivak vagytok?

Figyelt kérdés

Nem tudom mennyi téves UFO riasztás kell még bizonyos embereknek ahoz, hogy felfogják: NINCSENEK szellemek, természetfeletti erők, asztrálsíkon élő lények, nincs isten, nincsenek ide látogató földönkívüliek, amit azok a jósnők csinálnak, szemfényvesztés, és ha valaki előre megérzi, hogy rossz fog vele történni vag vkivel a környezetében pár másodpercen belül, az ösztön. Ès nem, sors sincs, vagy ha van, mindenki a sajátját irányítja a tetteivel.

* A földönkívüliekről; Igen, uti hogy léteztek, léteznek, vagy fognak létezni, de lehet hogy 10000000 éve meghaltak a legközelebbiek, akik talán már olyan szupercsúcstechnológiával rendelkeztek amivel átugorhattak egy chili limeos chipsre a szomszép naprendszerbe.

Mert az emberek elfelejtik hogy nem csak MOST van, hanem van RÉGEBBEN is meg MAJD VALAMIKOR is. Ahelyett hogy egész nap az álmotok megfejtésén jár az a csökött agykérgetek, örvendeztessétek meg belső elválasztású mirigyetek személyében a mellékveséteket, hogy az ott termelődő adrenalin kiölje életetek kanyargós betonútjából az emberiség legnagyobb sorscsapását, a baromságokat.

Astalavista

2014. ápr. 18. 11:11
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 anonim ***** válasza:
0%
A kérdés provokatív
2014. ápr. 18. 18:50
 32/63 anonim ***** válasza:
16%
#31 akkor ne olvasd senki nem mondta neked ennyire fáj az igazság?
2014. ápr. 18. 19:04
 33/63 anonim ***** válasza:

Komolyan 30-as, minek lopni a nevem? Hogy azt hazudthasd, hogy első vagy a toplistán?

Megkérlek, hogy ne élj vissza a felhasználónevemmel, különben kénytelen leszek jelenteni téged. Amit csinálsz, a felhasználói szabályzatba ütközik.

névte2en(az igazi névte2en, nem a kamu troll, aki írni sem tud)

2014. ápr. 18. 19:38
 34/63 anonim ***** válasza:

megyek törlöm magamat

névte3en

2014. ápr. 18. 19:42
 35/63 anonim ***** válasza:

Svejk, ne trollkodj.

névte2en(az igazi, nem pedig Svejk)

2014. ápr. 18. 19:44
 36/63 anonim ***** válasza:
R:
2014. ápr. 18. 20:22
 37/63 anonim ***** válasza:
törlés folyamatban...
2014. ápr. 18. 20:23
 38/63 anonim ***** válasza:

#25:

Meg mertem volna esküdni, hogy ez a válasz következik: a szokásos terelés.

>amikor az kerül nyilvánosságra amit a finanszírozó enged

Terelés. Az, ami a kvantummechanikából bárki számára elérhető és elsajátítható, sőt, annak csak egy apró töredéke is elég ahhoz, hogy láttszon, hogy semmi köze semmilyen paranormális jelenséghez. A kvantummechanika nem szenzációhajhász cikkekből és blogbejegyzésekből meg csillivilli videókból áll, hanem van egy nagyon kemény matematikai alapja, ami mentén megindult minden más. Az átlagemberhez viszont 95%-ban csak a hülyeség, a félreértelmezés jut el, aminek 95%-át nem is érti meg.

>Amikor ebből tananyag lesz az lehet, hogy 100 év.

Már rég tananyag. Nyilván nem általános isiben, de ha pl. fizikusnak mész, akkor tanulhatod, amíg tetszik.

>Nekem semmilyen eszközöm nincs bizonyítani a feltételezéseket, viszont az eddigi ismereteim alapján megengedhetem magamnak ezt a nyitottságot.

Ez a "én pedig tudom, de nem árulom el"-féle terelés. Gyász.

Valóban megteheted, és legyél is nyitott, amiben viszont hibázol, az az, hogy nem válogatod szét a jót és a rosszat, nem szűröd ki a hibásat és a feleslegeset. Ráadásul nem igazán vall nyitottságra, ha elutasítod a valódi kvantummechanikát. Ott vannak a válaszok az orrod előtt, de te inkább a badarságot választod. Engem is elvarázsolt először a kvantum-miszticizmus (igen, ez létező kifejezés), de nem álltam meg itt, hanem továbbolvastam. Javaslom ezt neked is, érdemes.

>Pontosan ebbe a hibába esel te is.

Egyrészt ez terelés, másrészt nem igaz. Ha valamikor a jövőben ki is derülne, hogy a kvantummechanikával lehet mondjuk "gondolatolvasni", te most akkor is nagyon tévedsz, mert alaptalanul feltételezed, és csak véletlen szerencséd van.

>A paranormális témával rengeteg kutató foglalkozik rengeteg pénzt költenek rá, aminek vannak eredményei.

És ez hogy jön ide? A nem-paranormális témákra pedig tippre úgy milliószor annyit. Eredmény pedig annyi van, hogy semmilyen paranormális jelenség nem "működött", amikor korrekt teszteknek vetik alá. De megint mondom, meg lehet győzni megfelelő forrásokkal.

>Az, hogy ezek az eredmények mikor, milyen gyorsan kerülnek a köztudatba, hogyan adagolják a köznépnek, elmondják e egyáltalán azt előle nem lehet tudni.

Ez meg már egyenesen a végtelenbe vezet. Ezzel sajnos sem a te mondandódat nem erősíted, se az enyémet nem cáfolod.

2014. ápr. 18. 20:40
 39/63 anonim ***** válasza:
0%

Szkeptikusok, rossz hírem van. ha elfogadjátok a tudományt és a kvantumfizikát, akkor el kell fogadnotok istent a tudattal, a parajelenségekkel együtt. Sajnos ez van :D

Rengeteg fizikus írta már meg könyvekben és kutatta már ezt és egyetlen szkeptikus sem volt képes rácáfolni a kétréses kísérletre.

Szkeptikusok olvassátok [link]

névte2en

2014. ápr. 18. 21:14
 40/63 anonim ***** válasza:

"istent a tudattal, a parajelenségekkel együtt. Sajnos ez van :D "

Pont ellenkezőleg.

"Rengeteg fizikus írta már meg könyvekben és kutatta már ezt és egyetlen szkeptikus sem volt képes rácáfolni a kétréses kísérletre. "

Most komolyan átvetted ezt a hülyeséget Zoltánkától? Nem kell cáfolni a kétrés-kísérletet, mert nem bizonyít semmit sem az ezotériából(feltéve, ha jól értelmezed).

"Szkeptikusok olvassátok [link] "

Idiótaság. Mármint a linkelt cikk.

névte2en(nem kell lopkodni a nevem, nem leszel ettől vicces)

2014. ápr. 18. 21:31
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!