Ti babonások vagytok? Ha igen mennyire?
Nem vagyok babonás egyáltalán. A múltkor összetört a tükröm, anyám meg egyszerűen kilopta a szobámból (az ÉÉÉÉN szobámból!!), azzal az indokkal, hogy rontja a szobám összhangját. Hát én még tökéletes tudtam volna használni... dühös voltam.
Esetleg, ha már tükröknél járunk, csak az éjféli tükrök keltenek bennem zavart (merthogy akkor megnyílik a másvilág kapuja a tükrökben), de ennek sem szentelek túl sok jelentőséget.
Inkább utálatos, berögzült szokásaim vannak. Rosszul érzem magamat, ha a járdán repedésre lépek, vagy ha, mikor a hüvelykujjammal szórakozottságomban megérintem a többi ujjamat, ez nem sorrendben történik. De ezek csak a legleglegunalmasabb perceimben jönnek elő, vagy idegességemben.
Egyszóval nagyon nyitott vagyok a világra (=nem tartok semmit sem lehetetlennek, és igyekszem elfogadni az abszurd dolgokat), de ahogy a legtöbb vallást is hidegen figyelem, úgy a babonákat is, meg egy csomó emberszülte dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!