Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ti babonások vagytok? Ha igen...

Ti babonások vagytok? Ha igen mennyire?

Figyelt kérdés

2014. jan. 21. 19:08
 1/6 anonim ***** válasza:
Nagyon babonás vagyok abszolút:).
2014. jan. 21. 19:14
 2/6 anonim ***** válasza:
A babonák emberek által kitalált baromságok. Te is kitalálhatnál valamit, és lehet, hogy 200 év múlva valaki ettől rettegne. Aki babonákban hisz, az az elme rabja...
2014. jan. 21. 19:31
 3/6 anonim ***** válasza:
nem.
2014. jan. 21. 19:51
 4/6 piriiiiii ***** válasza:

Nem vagyok babonás egyáltalán. A múltkor összetört a tükröm, anyám meg egyszerűen kilopta a szobámból (az ÉÉÉÉN szobámból!!), azzal az indokkal, hogy rontja a szobám összhangját. Hát én még tökéletes tudtam volna használni... dühös voltam.

Esetleg, ha már tükröknél járunk, csak az éjféli tükrök keltenek bennem zavart (merthogy akkor megnyílik a másvilág kapuja a tükrökben), de ennek sem szentelek túl sok jelentőséget.

Inkább utálatos, berögzült szokásaim vannak. Rosszul érzem magamat, ha a járdán repedésre lépek, vagy ha, mikor a hüvelykujjammal szórakozottságomban megérintem a többi ujjamat, ez nem sorrendben történik. De ezek csak a legleglegunalmasabb perceimben jönnek elő, vagy idegességemben.

Egyszóval nagyon nyitott vagyok a világra (=nem tartok semmit sem lehetetlennek, és igyekszem elfogadni az abszurd dolgokat), de ahogy a legtöbb vallást is hidegen figyelem, úgy a babonákat is, meg egy csomó emberszülte dolgot.

2014. jan. 21. 20:44
 5/6 anonim ***** válasza:
Nein
2014. jan. 21. 20:44
 6/6 anonim ***** válasza:
hálisten nem vagyok babonás és ezt lekopogom, mert különben nem marad így...
2014. jan. 21. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!