Ti mind csak az én részem vagytok, nem létezel
igazából. Milyen érzéssel tölt ez el?
Figyelt kérdés
Mind csak azért vagytok, minden azért történik, hogy számomra egy hihető világ legyen felépítve. Amikor ezt a kérdést olvassátok és válaszoltok, az is csak azért van, hogy úgy tűnjön más is van ezen az oldalon rajtam kívül. Amint elkülditek a választ már meg is szűntök létezni mindaddig, amíg esetleg máshol nem lesz szükség a ti személyetekre a világom hitelessé tételében. Ha az utcán elsétál mellettem valaki, ő is csak addig létezik, amíg látom.
Az ismerőseim is csak "bábuk", sőt még a macskáim is.
Amúgy unatkozok, de gondoljatok bele mi van, ha tényleg így van :D
Hát egy kis megkönnyebbüléssel tölt el a tudat, hogy nem kell sem a nyelvvizsgám eredménye miatt, sem az egyetemi felvételim miatt aggódnom, hiszen csak a te életed kelléke vagyok. :D Nem is olyan rossz.. :D
2013. febr. 28. 17:40
2/14 anonim válasza:
Szerintem így van. (Minden emberrel)
2013. febr. 28. 17:52
3/14 anonim válasza:
Te magad nem létezel, csak egy idióta kérdés vagy, amire véletlenül találtam rá, hogy ne unatkozzak, és csak játékból írok, és nézem, hogy az iPad-om fog-e valami másik hülyeséget válaszolni nekem, hogy eltöltsem a felesleges időmet!
2013. febr. 28. 18:08
4/14 anonim válasza:
Muhahaha.
2013. febr. 28. 18:08
5/14 anonim válasza:
Nem, igazából csak én létezem és te sem vagy valódi a többi válaszolóval együtt. Ez a kérdés is csak azért van itt, hogy még biztosabbá tegyem magam ebben.
Jópár évvel ezelőtt ugyanez már megfogalmazódott bennem. :) Szerintem ezen előbb-utóbb mindenki átesik (már aki egy kicsit elvontabban is gondolkodik az őt körülvevő világról).
2013. febr. 28. 22:36
8/14 anonim válasza:
Hehe, kisebb koromban (6-10 körül) én is pont egy csomószor erre gondoltam :)
Azt hittem, hogy az emberek és a dolgok elmosódott, ködszerű szellemalakokká válnak vagy eltűnnek, amikor nem látom őket. Próbáltam lesből elcsípni ezt az átváltozást, de sosem sikerült :D
Aztán persze cseperedtem és lekopott rólam ez a gondolkodás.
2013. márc. 1. 09:26
9/14 fulesbence válasza:
ha mi tënyleg a te részed vagyunk akkor nem neked kéne fizetni a száláibkat XD
2013. márc. 6. 16:46
10/14 diogenes válasza:
a számodra hihető világ nélküled is fel van épitve.amikor válaszolok az tény független attól hogy te tunödsz rajta.amint elküldöm a válasz oomat el is felejtelek mert annyira semmitmondo vagy nekem a világod hitelességében. ha elsétálok melletted sem létezem számodra egy mert nem akarom ketto mert amig látsz létezem neked te irtad de ha nem látsz nem létezem. az ismerőőseid csak talalkozás nem te iá irányitod őket csak nem veszed észre.a macskáid is csak kihasználnak. unatkozhatsz de voltaképp semmi nem történik veled , az unatkozás sem , ami csak egy gondolat ami tőled messze áll szoval nincs.gondolj bele ebbe!mi van ha tényleg igy van?üdv. diogenes
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!