Minek nevezik azt mikor azt érzed, nem létezel, te csak nézel másokat, mintha szellem lennél?
Nem Deja vu, ez más, ez olyan,hogy elbambulsz egy picit,és hírtelen ahogy zajong melletted mindenki, és nem szólnak hozzád, tisztára úgy érzed nem létezel, mintha egy láthatatlan szellem lennél, és te látsz mindenkit, de téged nem lát senki, és mikor hozzád szólnak, akkor zökkensz ki ebből a fura lelkihelyzetből.
Minek nevezzük ezt? Biztos előfordult ilyen mindenkivel, mert ez olyan szokásosnak tűnik,leginkább kiskoromban fordult elő velem.
én amikor egész nap(10 órákat naponta) dolgozom (eladó vagyok), hazamegyek, nem vár senki, másnap melo, egy idő után ez az érzés van rajtam is, már képes vagyok úgy nézni, ha ránézek valakire, olyan mintha a távolba néznék, ez megzavarja az illetőt, aki hozzám szól, szóval unalmamban ilyeneket "játszok"
a lényeg: ezt az állapotom én zombi állapotnak hívom.
Spectator mod. :D
Amúgy én szeretem, mert ilyenkor jól el tudok gondolkodni a környezetemen, az épületeken, mindenen, ami nem az ember, de kapcsolatban áll velük.
Standby mód. :)
Amúgy szerintem két dologból tevődik össze. Egyrészt a környezettel való interakció lecsökken, másrészt egy révedés vagy meditáció-szerű állapot.
Amúgy tényleg, talán a meditációhoz hasonlít legjobban, mert ott van olyan, hogy kiürül az agyad, és csak "szemlélődsz". Ezt az állapotot a monotonitás is előidézi. Ezt használják ki a mantrák, zsebórahintáztatás, stb. (Ld: "ahogy zajong melletted mindenki")
Köszönöm:).
Igen valami fura érzés mint a merengés, csak sokkal másabb, nem az mikor elbambulsz, hanem közben nem érzed magad, te nem tudsz magadról, szóval ebbe nekem belekapcsolódik az, hogy nem tudom ki vagyok, létezek, és álmodok-e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!