Ti mind csak az én részem vagytok, nem létezel igazából. Milyen érzéssel tölt ez el?
Figyelt kérdés
Mind csak azért vagytok, minden azért történik, hogy számomra egy hihető világ legyen felépítve. Amikor ezt a kérdést olvassátok és válaszoltok, az is csak azért van, hogy úgy tűnjön más is van ezen az oldalon rajtam kívül. Amint elkülditek a választ már meg is szűntök létezni mindaddig, amíg esetleg máshol nem lesz szükség a ti személyetekre a világom hitelessé tételében. Ha az utcán elsétál mellettem valaki, ő is csak addig létezik, amíg látom.
Az ismerőseim is csak "bábuk", sőt még a macskáim is.
Amúgy unatkozok, de gondoljatok bele mi van, ha tényleg így van :D
2013. febr. 28. 17:34
12/14 anonim válasza:
De végül is mi is érzünk veled együtt nem,bár a részeid vagyunk!Tetszik egy pasi nekem,vagyis neked,mert a részed vagyok,tök jó,hogy nem az én fejem fáj emiatt mivel nem is létezem igazából
13/14 Pretty Ballerina válasza:
Mikor /Lány azt írta, hogy ez így van, megijedtem. :(
14/14 anonim válasza:
Hatalmas tévedésben vagy, Kérdező. Való igaz, hogy én nem létezem, mások sem ezen az oldalon, sőt, még te sem, a macskák viszont valódiak. Ők találtak ki minket, mert nagyon unatkoztak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!