Sok helyen nyers gombát tesznek a pizzára, ami sütés után ízetlen, szivacsos állagú lesz. Miért csinálják így? Van, aki így szereti?
#40 Áh, a jó, öreg hímsovinizmus. :) Szeretitek a nők minden problémáját invalidálni azzal, hogy csak meg kell b.szni őket és akkor bekussolnak. :)
Nem hittem volna, hogy már ilyen lényegtelen témáknál is ehhez kell folyamodnotok. :) Mi lesz a következő? Ha egy nőnek nem tetszik, hogy fúj egy kicsit a szél, akkor csak meg kell b.szni és máris nem lesz problémája az időjárással? Az egész férfi nemből kiábrándítod az embert.
Te magad generálod a feszültséget, és sejtésem szerint direkt.
Nem szereted a hasonlatokat, de nem érdekel.
Ha az egyik ételhez azt írják, hogy tegyünk rá paprikát, paradicsomot, azt nyersen kell megtenni. Amennyiben lecsót, akkor meg főve.
Mi olyan bonyolult azon, hogy ezt a pizzára transzponáld?
Az egyik csak gomba, a másik gombás ragu. Utóbbi azért lehet főtt, mert ha egy tálba szórok gombát, petrezselymet, akármit, az nem lesz sem szósz, sem mártás, sem pép, sem semmi más.
#43 Melyik hozzászólásomban bizonygattam, hogy márpedig az úgy jó? Melyik hozzászólásomban konráztam rá mások véleményére?
Vagy kimondani és megmutatni képekkel, hogy én így szeretem a pizzát, már felér ezzel? Egy rossz szóval sem illettem azokat, akik nem úgy szeretik a pizzát, ahogy én.
#50
:*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!