Sok helyen nyers gombát tesznek a pizzára, ami sütés után ízetlen, szivacsos állagú lesz. Miért csinálják így? Van, aki így szereti?
13. A zsíros kenyeret is el lehet rontani, ha valaki igyekszik. De ha azt kérdezed, hogy kenni kell-e rá vagy szeletelni, mindenképpen az előbbi.
Bár valaki végig szántotta pirossal a kérdést, de senki nem győzhet meg róla, hogy nem nyersen kell rátenni, és arról sem, hogy az olaszok rosszul tudják.
#14 Amennyi a harmadikon kilátszik, abból látható szerintem, hogy nem nyers és rászárított. A negyediknek megnéztem az eredeti receptjét, nem konzerves, hanem vajon meg van párolva:
#18 Nem konzerv, belinkeltem a receptet is a képhez, továbbá ki is emeltem, hogy vajon van megpárolva.
"Melt remaining 4 tablespoons butter with 1 teaspoon grapeseed oil in another heavy large skillet over medium-high heat. Add mushrooms, garlic, and shallot. Sauté 4 minutes. Add wine and simmer until almost all liquid is absorbed, stirring frequently, about 13 minutes. Add rosemary; season with salt and pepper."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!