Miért ízetlen/keserű valamelyik rúd fahéj?
Figyelt kérdés
Magában szoktam enni, de nagyon sok rúd nak fahéj íze helyet csak keserű íze van, miért van ez?2021. aug. 5. 21:28
1/5 anonim válasza:
Ismered a cinnamon-challenge nevű jelenséget? Youtube-on, meg itt-ott bele lehet futni. Keress rá.
Nagy mennyiségben a fahéj keserű, ráadásul marja az ember száját.
Nem fogok utánanézni, szóval ez lehet hülyeség és valaki majd kijavít, de nem vagyok meggyőződve, hogy jó ötlet magában fahéjrudat enni.
2/5 A kérdező kommentje:
Igen ismerem de ott a por miatt köhögnek.
Nagyon lassan kell enni és akkor nem mar egyáltalán
2021. aug. 7. 00:17
3/5 anonim válasza:
Egy fenéket a por miatt. Attól, hogy valami por állagú, még képes lennél a szádban tartani. Nagy mennyiségben mar. Azért köpik ki.
4/5 A kérdező kommentje:
Ez igaz, de a por állaga miatt is fullasztó.
2021. aug. 11. 21:29
5/5 anonim válasza:
Ezen nem fogok veszekedni, mert rengeteg por állagú terméket fogyasztottam. Folyadékkal kellett volna mixelni az összeset, de egyszerűbb volt bedobni az egész adagot a számba és ráinni. Még sose köptem ki egyiket sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!