1/12 anonim válasza:
Olyan piacot keress ahol kistermelők vannak, akik a házuk kertjében növesztenek zöldségeket. De tapasztalatom alapján Magyarországon az időjárás miatt nincs igazán jó paradicsom. Nekem a nagszüleim alföldön csináltak paradicsomot, ami kenterbe verte a mai hiperes sz..rt, viszont Dél-Franciaországban és Spanyolországban olyan paradicsomot ettem hogy megőrülsz. Annyira ízes, zamatos hogy nem lehet egy lapon említeni az ittenivel.
2/12 anonim válasza:
Még nem nagyon, júliust ki kell várni.
3/12 anonim válasza:
mi termesztunk, es olyan finom hogy bef#-sol
4/12 anonim válasza:
Piacon? Soha. Aminek van íze az egyedül a koktél paradicsom. Illetve tényleg ami a mama kertjébe van bár az sem olyan intenzív mint a koktél pari de legalább hajaz rá.
5/12 anonim válasza:
"ma 01:04"
mivel ott nem félig zölden szedik hanem éretten, ezért szarok a bolti paradicsomok itthon.
6/12 anonim válasza:
Szombaton vettem a piacon olyan paradicsomot, hogy ihajj! Édes, aromás, nagyon jó ízű, és drága sem volt. Bánom, hogy nem vettem többet.
Jobban függ a fajtától, mint attól, hogy hol veszed.
7/12 anonim válasza:
Háztól érdemes majd venni a nyár vége felé, az tényleg finom.
A boltokban kapható paradicsomok borzasztóak szerintem is, főleg ami télen kapható. Külsőre szép, de semmi íze.
8/12 anonim válasza:
Magyarnak is van olyan paradicsom, hogy minden import - még a spanyol koktél is - elmegy mellette a fenébe. Nemhogy a bolti paradicsom pocsék, de még a legtöbb piaci is az hozzá képest. Pl nagyszüleim paradicsoma ilyen. Meg most a miénk. Másikat már nem is eszek meg. A legfinomabb a kerti, termèszetesen érett bio paradicsom és nem mindegy milyen palántából. Mellé balazsalikomot kell ültetni és akkor fűszeres lesz az illata és íze is. Közéjük újhagymát, mert az védi betegségektől.
10/12 anonim válasza:
Ráckevén és Kiskunlacházán biztosan lehet kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!