Miért nem izlik a kávém?
Mindig 3teáskanál instant kávét szoktam egy bögre forró vízbe tenni+4teáskanál kávékrémpor+(különbözö aromák,mikor milyet(rum,kókuszos,vaniliás,diós,csokoládés stb
) vagy van,h többfélét egyszerre) +nagyon sok édesítőszer meg általába 2t.kanál kakaóport meg kis fahéjat is szoktam. Mégis izetlennek érzem és csak teszek még bele kis ilyet-olyat meg még több édesítőt,a végére meg mar ihatatlan:( ti hogy szoktátok,nálatok miből mennyi az adag? Miből mennyit tegyek,h jó legyen?
Először is: ekkora az a bögre?
Rendes teás bögre, vagy kávés csésze?
Én egy csészényi kávéhoz másfél kanál instant kv-t szoktam, egy –két cukrot és egy k. tejport tenni.
Gyááá more, há' mivvvan veledd??
kottyógós kávét otthun lefözöd, kijöntöd ki s poráhba, öntöl hozá telyet asztá' megg iszod!
ha édes szályú vagyol, raklyál még hozá cúkrot, ató sokal édesseb lessz, asztat iggyad ne jaz uri káwékot!
Erős instant kávét szoktam inni,több fajtát összeszoktam keverni
Rendes 2decis bögréből iszom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!