Ti is észrevettétek, hogy egy csomó kakaó rossz mellékízű lett? Reál kakaópor (nagyon olcsó, ennek ellenére finom - VOLT) pár héttel ezelőttig mellékíztelen volt, az utolsó kettő adag meg már ilyen "Thymos-os" borzalmas mellékízt felvonultató lett.
Első kettő! Ezek (100 grammra viszonyítva) mennyibe kerülnek?
És ezek valóban kakaó (értsd: finom) ízűek? Tehát hasonlítanak a RÉGI (értsd: a fénykorában MÉG finom) Reál-os kakaóporra? Uram bocsá: finomabbak is?
Sosem ittam reálosat.
A Spar, Lidll saját márkás tényleg jó
Kizárólag a jóféle holland kakaót vagyok képes kakaóként azonosítani, a többi egyformán borzalmas számomra.
Úgyhogy boltból a Tutti, de Magházban és webshopban is kaphatók jók, ha nem is oly illatosak, mint a Tutti, de ízre jók és sokkal olcsóbbak, mint a Tutti akciósan.
2800-ért már lehet kapni jó kakaót.
#Kérdező
1-es vagyok.
Nem tudom, milyen a reálos kakaó, soha nem vettem olyat. Amit én írtam, az az úgynevezett tiszta, valódi kakaó, nem a zsírtalanított, aromázott változata.
Szerintem a kérdező az instant kakaókra gondol (mint a Nesquik), és nem azokra (pl. holland) amik cukrozatlanok és nem oldódnak azonnal a tejbe, hanem főzni kell őket...
Ami nekem bejön az a Lidl saját márkása (Goody Cao)
A kérdező a kakaóporra gondolt, nem holmi instantnak csúfolt, a termékben a cukrot (mert az a valami kakaót nem nagyon (maximum nyomokban) látott, de az olcsó cukor - na az tömve van benne) méregdrágán eladni merészelő cégek hülyeségeire.
Csak, hogy mindenkinek tiszta sor legyen. ;)
Ezek a "saját márkás" termékek tényleg ennyire jók?
Nem lett újabban ezeknek is elfogadhatatlan, rossz mellékízük?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!