Ehh... es meg szegeny kutya se eszik hust? :O A kutyanak meginkabb szuksege van ra, mint az embernek, ne kinozd ot, ha annyira szereted. Hogy te mit eszel, az meg rohadtul nem erdekel. Neked lehetoseged van valasztani, a kutyadnak nincs.
19/F
2010. jún. 2. 12:04
23/68 anonim válasza:
Valaki nem ugy lesz vegetáriunus hogy "le akarok szokni a husról,de nem birom ki hogy ne egyek".Ha az agyadban nem tudod eldönteni akkor sose fog menni.Egyébként meg ha sajnálod a csivavádat,ne edd meg!Én megrögzött húsevő vagyok.De például a nyulat,őzet sose tudnám megenni!Ha valóban le akarsz mondani róla akkor pedig kérj segitságet egy táplálkozási tanácsadótól!
2010. jún. 2. 13:33
24/68 anonim válasza:
Ez egy kamu kerdes egy kamu embertol. Ha ennyire parasztok elnek magyarorszagon, akkor nem eleg hogy kint elek Hollandiaban, de akkor ezentul letagadom, hogy Magyar vagyok :((
Amugy poennak nagyon joo :DD
2010. jún. 2. 16:55
25/68 anonim válasza:
Egyél krumplibogarat!
2010. jún. 3. 13:03
26/68 anonim válasza:
Én ilyenkor mindig megnézek egy filmet, videót interneten egy mészárszékről, ami nincs cenzúrázva. Hidd el, nem szép látvány, én azóta vagyok vega.
2010. jún. 4. 07:40
27/68 anonim válasza:
Szerintem kezdd úgy, hogy csak szárnyast eszel, ha megkívánod a húst. Halat is lelkiismeretfurdalás nélkül ehetsz. Közben olvass minél többet a vega életmódról, leginkább recepteket, amiket próbálj is ki, mert így rengeteg finomságot fedezhetsz fel, amik feledtetik veled a húsételek hiányát. Járj el vegetáriánus kifőzdékbe, éttermekbe kipróbálni dolgokat. Ha pesti vagy, ajánlom a Hummus bar-t (Alkotmány utca), a Govindát (5.ker. Vigyázó Ferenc utcában és a Papnövelde utcában is megtalálod), a Napfényes Ízek Éttermet (7.ker Rózsa u 39.). Próbálj ki húspótló élelmiszereket, ezekhez szinte minden bioboltban hozzá tudsz jutni (kolbász stb). Emellett egy csomó kenyérre kenhető dolog meg más mindenféle étel megtalálható az ilyen boltokban, amik nagyon finomak, vegaként is lehet őket enni. Olvass utána, hogy milyen vega irányzatok vannak és melyik teljesértékű táplálkozás, melyik nem, és hogy vidd be a hiányzó tápanyagokat, hosszú lenne ide leírni. : )
2010. jún. 4. 07:45
28/68 anonim válasza:
Az Isten eredendően az ember táplálékául teremtette az állatokat is és a növényeket is.Mindezekre szüksége van az emberi szervezetnek.Csak egy ideig teheti károsodás és hiány okozása nélkül az ember hogy nem eszik húst.
És a kutyulidat ha szereted ne akard kinyírni vegatáppal.
Garantáltan fele annyi ideig fog élni hús nélkül.A csontjai,szervei is megsínylik,idő előtt kinyiffan szegényke.
De az embernek is nagyon káros ha kihagyja az étrendjéből a húst.Nem vagyok egy húszabáló én sem de hetente 1x vagy 2x eszem húst,főleg szárnyas fehér húsokat,vagy halat.A marhahúst ritkábban,de az is fontos a vastartalma és egyéb fontos anyagok miatt.
2010. jún. 4. 10:21
29/68 anonim válasza:
Előttem válaszoló, képzeld el, hogy ha van is Isten akkor kib*szottul nem azért teremtett más élőlényeket, h az ostoba emberek kínozzák és megzabálják őket.. Gondolkozz már, idióta:S
2010. jún. 4. 13:17
30/68 anonim válasza:
Ha nem bírod ki hús nélkül akkor egyél húst. Ha 0-ás a vércsoportod akkor nemis ajánlott a húsmentes életmód.
Hazugság, hogy a vega étrendtől hiánybetegsége lesz az embernek. Mi több mint tíz évig voltunk ovo-lakto-vegetáriánusok és soha semmilyen hiánybetegségünk nem volt. Persze ésszel és nem ész nélkül csináltuk. Sokaknak azért nem megy mert ostobán, elvakultan állnak neki. Mások ostobán és elvakultan ellenzik. Ahelyett, hogy pontosan utánanéznének.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!