Vegetáriánus akarok lenni?! Bővebben lent!
Nos 18 éves vagyok , imádom az állatokat , kivétel nélkül minden állatot , sajnos nálunk mindenki eszik húst a családban!
Arra lennék kíváncsi hogy ha én vega leszek , akkor a páromnak hogyan főzzek??
Tehát ő imádja a húst , és hát valahogy ízesíteni kell , de ha nem kóstolom meg , ki tudja milyen íze lesz?
Hogyan oldjam meg??
Nem eszem most sem sok húst , néha szalámit,a pörköltnek is a szaftját , de ennyit sem szeretnék többet enni!
Segítsetek megoldani nekem !
Én négy éves korom óta vega vagyok de más nem a családban. Tényleg az a jó ötlet ha bevonod a kóstolásba a párod mert azt szokták élvezni a pasik és még lehet szexisen is kóstoltatni.
Az előző véleményére azt mondom h ha nem lehet jól lakni a zöldséggel tejtermékkel stb... akkor miért nem vagyok mondjuk csak 40 kg mert kb a duplája vagyok és már amint látod 4 éves koromtól nem eszek húst (és az nem most volt) Szóval ha úgy gondold ettől jobban érzed magad akkor ne egyél húst.
Jé egy sorstárs :) Én három éves korom óta nem eszem húst. És én sem vagyok negyven kg, és még jól is szoktam lakni :)
Hogy a kérdésre is reagáljak, én ugyan nagyon ritkán főzöm húst (van aki megcsinálja), de ha mégis, akkor egyrészt olyan receptből amiben le van írva rendesen, hogy miből mennyi kell, mennyi ideig süssem/főzzem. Van aminek látom a színén, hogy már jó (sült husi), vannak olyan fűszerkeverékek, pácok, amikre rá van írva, hogy mennyi húshoz van, illetve megkérek egy húsevőt, hogy kóstolja meg :)
Sok sikert, remélem tudtam segíteni.
Köszönöm hogy válaszoltatok , rendesek vagytok!
Jó ötlet amit írtatok.
Minden képen vegetáriánus akarok lenni , nemtudom pontosan melyik ez , de én innék tejet , ennék tojást! De Tojásból is csak amit a mamánál tojnak a pipik!
Mert ők nem úgy vannak tartva , akkor tojnak amikor akarnak és nincsenek kis helyre zsúfolva!
Kedves második , köszönöm a kimerítő válaszodat , de kb 4 órája hogy megnéztem egy videót , amin épp marhákat vágnak! Mentem is hányni , azóta is forog a gyomrom!
Nem akarok többet húst enni , azzal hogy nem eszek húst , legalább tudom nem kell meghalnia annak az állatnak azért hogy én jól lakhassam , én így akarom és így is lesz!
Ezen senki nem tud változtatni!
Ha neked jól esik , edd meg , de kívánom neked következő életedben te is ilyen sorsra juss majd amilyenre az a Marha , amit láttam!
Régóta gondolkodom ezen , most eldöntöttem!
Miattam ne haljon meg egy állat sem!
Köszönöm , hogy tájékoztattál , így már értem!
Aki meg nem tud válaszolni a kérdésemre , az ne írja a rizsáját sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!