Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Le akarok szokni a húsról, de...

Le akarok szokni a húsról, de nem bírom ki, hogy ne egyek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2010. máj. 31. 21:25
1 2 3 4 5 6 7
 1/68 anonim ***** válasza:
72%
ne akard megerőszakolni a természetet, az ember nem vegetáriánus, hanem mindenevő
2010. máj. 31. 21:29
 2/68 A kérdező kommentje:
Igen, de annyira szeretem az állatokat és a csivavámat dancy-t. Nem mondhatod, hogy legyek ilyen gonosz. Meg a globális felmelegedés is a húsevéstől van...:(
2010. máj. 31. 21:34
 3/68 anonim ***** válasza:
83%

tömd magad teje oldalassal majd menj el futni

garantáltan megutálod!

2010. máj. 31. 21:34
 4/68 anonim ***** válasza:
25%
Csak kb egy hétig kell "kibírni". Utána szabályosan büdös lesz számodra és nem fogod tudni megenni.
2010. máj. 31. 21:36
 5/68 anonim ***** válasza:
67%

Egyél tojást helyette + konzerv kukoricát..

Még jobban laktat mint a hűs!

2010. máj. 31. 21:40
 6/68 A kérdező kommentje:
a 3. napnál fel szoktam mondani a szolgálatot, és felhívom a kutyasétáltatót , hogy vigye el Dancy-t sétálni, befekszek az ágyba egy doboz fagyival, és egy is fasírttal, közben azt eszem és sírok.
2010. máj. 31. 21:41
 7/68 anonim válasza:
65%
A hús kell az emberi szervezetnek, EGYED! Max ha tényleg sajnálod az állatokat egyél kevesebbet, ügyelj hogy ami húst veszel minél kevesebb kerüljön a kukába. Intelligensen kell változtatni, nem esztelenül!
2010. máj. 31. 21:41
 8/68 anonim ***** válasza:
74%

Ezt a kamus majmot!!

Fagyi meg fasírt :D:D:D

2010. máj. 31. 21:43
 9/68 anonim ***** válasza:
74%
En is igy voltam, az allatszeretet miatt nem ettem hust harom evig. Nos, tenyleg csak 1-2 hetig kell kibirni, utana budos lesz, erzed a szagat a nyershusnak, meg a sult husnak is... DE nekem oriasi vitaminhianyom lett, a hajam elgyengult, a kormom is, pattanasaim lettek, a borom se volt szep... minden bajom volt hus nelkul. Szerintem inkabb csak fogd vissza a husfogyasztast, de ne hagyd el teljesen. az izmok fejlodesehez is kell. oke, otta tojas, a tej, a joghurt. de a hus megis hus.. ha szereted a csivavad, akkor ot majd nem eszed meg, de a csirke pulyka hetente ketszer nem hiszem hogy gaz :)
2010. máj. 31. 21:43
 10/68 anonim ***** válasza:
64%

Egyél húst csak ritkábban mint eddig,kezdésnek megteszi!

Én sokszor készítek például olyan rizses ragukat, amiben van hús, de nem az dominál benne, hanem mondjuk a gomba,és a zöldborsó!A fasírttal is el lehet ezt játszani!

A csülök,sonka, és az oldalas "hiányára" még nem találtak fel semmit!:DDD

2010. máj. 31. 21:45
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!