Hogy szeresem meg a zöldségeket? Nem akarok vega lenni csak egészségesen táplálkozi főleg zöldséggel de utálom nagyrészüket!
alig van olyan zöldség amit szivesen ennék sajnos a családom a hagyományos magayros ételeket tömték belém kiskorom óta(ez meg is látszik 20kg felesleggel, húst-húsal és kenyérrel) és most szeretném ha atáplálkozásom alapjává válnának a zöldségek de a húst sem hagynám el
Amit szívesen eszek:Burgonya,Fokhagyma(mindenféle hagyma),Kukorica,Uborka,,bab,borsó,paprika(mindenféle)
és a legnagyobb baj hogy a keményítőben gazdag (burgony,kukorica)nem is ehetek a diétám miatt
és így nagyon kevés amiből választhatók van amit megbírok enni(saláta,répa,paradicsom) de naon rosszul leszek az ízüktől úgy hogy sokat nem tok egyszere enni
És abban szeretném kérni a segítségeteket hogy mivel ízesítjem vagy mivel egyem őket??
(szénhidrátok,cukrok, ezeket ne is írjatok),(sajtal anyi baj van h azt sem ehetek sokat szóval nagymértékben az is kizárva)
Szóval mivel tehetném "ehetőbbé" a zöldségeket???
Ha jól veszem ki az írásodból, akkor nem csak egyszerűen zöldségeket szeretnél enni, hanem erős fogyókúra miatt kellene a sok zöldséget enned!
Ajánlom neked a SPIRULINA tablettát, ami egy tengeri algából készül és fantasztikusan egészséges!!!
2 db tabletta elfogyasztása egyenértékű 1 kg zöldséggel!
Napi 4-6 db tablettát javasolt bevenni.
Fontos még tudni róla, hogy nem csak rendkívül egészséges, hanem erőteljes étvágycsökkentő hatása is van, ha félórával étkezés előtt veszed be a tablettát.
Immunerősítő hatása is van, mi például a családommal emiatt is szedjük.
Most nem tudok mindent leírni róla, de ahol szoktam venni, ott részletesen leírják :
Szóval, ha nem nagyon vagy oda a zöldségekért, de mégis szüksége lenne a szervezetednek rá és fogyni is akarsz, akkor próbáld meg a Spirulinát! :D
én ugy szoktam h azt a fajta zöldséget amit kevésbé szeretek mindig "belopom" kis mennyiségbe a salikba ,párolt zöldségbe és imádom ha minél vegyesebb mert ugy sokkal finomabb mintha csak 2-3 félét vegyitenék.
szoktam csiráztatni is ,az naon egészséges és azt vagy magába (bár azt ugy nem mindenki szereti) vagy saliba keverve kicsit
de probálgatni kell ,neked kell kialakitani a lényeg h ne legyen egyhangu az étkzésed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!