Aki leszokott a húsevésről mit tapasztalt? Érdemes volt?
tegnap 21:06!
Jól éljenek?Ne szenvedjenek?El legyenek kábítva?Hát neked aztán hiába linkelgetek!Értsd meg,hogy akikkel a pénzed által elvégezteted a piszkos munkát,lesz.rják,hogy szenved-e az állat,vagy sem!
02:32
Aha, az oroszlan sem szokik le a husevesrol.Tudod miert eszik hust?Mert ehes?Tudod hogy mennyit eszik?Annyit hogy jol lakjon.Nem hiszem hogy Te ehenhalnal ha eggyel kevesebb parizsit tomnel a zsemledbe.
Részemről megérte!
Bár még tanuló vagyok,de nyáron sok fizikai munkát végzek(+pénz sosem árt) és nem vagyok se gyenge se fáradt sem éhes.Ugyan akkor eszem amikor a többi munkás.
A hús emésztése nagyobb energiát von el.
Az ember azért eszik húst, mert a benne levő tápanyagokhoz, fehérjékhez SOKKAL könnyebben hozzájut, mint a növényben levőhöz, ha már energiáról beszélünk, illetve az állatok képesek olyan aminosavak gyártására, amikre a növényeknek nincs szükségük, így nem termelik, nekünk viszont kell. De nem akarok arcoskodni hiányos biokémia tudásommal, ami még így is több, mint előttem szólónak. (valóban pótolható szójával babbal borsóval mittoménmivel, de míg húsból napi 20g kell, szójából mennyi? 400g-ot olvastam valahol erre fele? nc )
Évezredekig jó volt a homo sapiensnek a hús, 2-300 éve hopp nem jó. Mindennek a kulcsa a mérték.
Sokkal több húst "termelünk", mint amennyire valójában az embereknek szüksége volna az egészséges életmódhoz. EZ viszont probléma.
Hogy hogyan bánnak az állattal... Vannak ilyen emberek, attól, hogy az emberiség nem eszik többé húst, az állatkínzók nem szűnnek meg, legfeljebb áttérnek az emberkínzásra.
De amúgy tényleg érdekes, hogy szegény malac érzi ha levágják, de oh itt egy tálib megölt 20 embert köztük gyerekeket egy buszon, egyik fülön be, másikon ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!