Aki leszokott a húsevésről mit tapasztalt? Érdemes volt?
én egyszer megpróbáltam lemondani róla, mert hogy az ugye egy halott állat ami a tányéromon van..
De nem bírtam ki. Folyton éhes voltam, és fáradt úgy éreztem semmi energiám nincs. Asszem kb. 2 hétig bírtam, aztán feladtam és azóta is rendszeresen fogyasztok.
Én is egy héten egyszer eszem egy kevés húst. Óriási nagy változást nem tapasztaltam, könnyebbnek érzem magam. A hús nagyon eltelítette, elnehezítette a gyomromat, amit igazán csak most ismertem fel.
Lelkileg is jobban érzem magam a tudattól, hogy én nem veszek részt abban a borzalomban, amit a vágásra nevelt állatokkal művelnek, valamint kisebb az ökológiai lábnyomom.
Szerintem egy vágóhídi látogatás kedvét szegné minden húsfogyasztó embernek a további húsevésre...persze csak annak, aki át tudja érezni, hogy egy állat mit él át ott és akkor, merthogy az állatok pontosan tudják, mi történik velük.
Én inkább halat eszem és időnként kevés szárnyast, viszont a tojásról és a tejtermékekről nem tudok lemondani! Zöldségekből is lehet szuper kajákat csinálni, én pl imádom a rántott zöldségeket(padlizsán, cukkini, karfiol, brokkoli, gomba, karalábé, hagyma), sajtot minden mennyiségben, a tejszínes, tepsis krumplit, a rakott kelt (csak egy része hús, a többi szójagranulátum!!!, ugyanígy a milánóit). Amivel számolni kell, hogy a zöldségek szénhidrát tartalma nagy, tehát ésszel fogyasztható, vagy utána mozogni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!