Hogyan rakjam el télire a petrezselyem, zeller zöldet, hogy a legaromásabb maradjon? Tapasztalt háziasszonyok írjatok.
én lefagyasztok mindent páromtól már megkaptam hogy eszkimók voltak az őseim. :)
petrezselymet is csak megmosom belerakom olyan lehúzós zacsiba összefagy és ahogy megnyomod összetörik vágni sem kell,a kaprot mondjuk ki szoktam alufoliába adagolni,pont mint a friss.
én a megmosott, adagokra szedett petrezselymet , zellerzöldjét
szorosan folpackba csomagolok, jól össze lehet szorítani, így nem foglal nagy helyet. a csomagocskákat egy neylonzacskóba teszem, ráírom, hogy melyik, melyik és
úgy mennek a fagyasztóba. ha szépet kapok olcsón, vagy egy bazi nagy zellert a zöldjével, akkor is elteszem, szóval egész nyáron folyamatosan.sokmindenbe szeretjük, nem baj, ha sok van.
a kaporral csak óvatosan, mert minden átveheti a kaporszagot. pár csomaggal dupla alufóliába szoktam tenni, és azokat is egy légmentesen záródó dobozba.
üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!