Tapasztalt háziasszonyok, bejglisütők! Hogyan kell szép bejglit sütni?
Nálam is sokszor előfordult, a töltelékkel van a baj , talán túl sok a nedvességtartalma , vagy túl sokat raksz bele.
Először kend le tojással és csak utána szurkáld meg mert így nem tömődik el , és el tud távozni a belsejéből a keletkezett gőz.
Köszi. :)
Lehet, hogy a töltelék a hibás, de pl. szoktam gesztenyéset is készíteni, és a gesztenyemasszához már semmit nem rakok, se tejet, semmit, csak úgy, ahogy van, ráreszelem a tésztára. Baromira kireped ez is. Pedig elvileg ez nem olyan nedves. Valaki meg ezt is lazítja még tejjel, vajjal stb., mégsem reped szét. Nem tudom. :( A dió és a mák lehet, hogy tényleg elég nedves, most szárazabbra fogom csinálni, hátha. Megszurkálni azután szoktam, hogy lekentem tojással. Köszi, hogy válaszoltál.
én karira ez alapján sütöttem, nagyon részletesen leírja és szerintem, nagyon ügyes is...próbáld ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!