Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Aki leszokott a húsevésről...

Aki leszokott a húsevésről mit tapasztalt? Érdemes volt?

Figyelt kérdés
2010. máj. 13. 16:55
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:

Nézzétek ezt a képet! [link]

Amikor ilyen képeket látok,vegetáriánusként Oskar Schindlernek érzem magamat.

2010. máj. 25. 08:04
 22/38 anonim válasza:
100%

Bevallom nem olvastam vegig az egeszet,mar az elso oldalon is sok hulyeseget talaltam.Tok mindegy miert lettem vegan, amit most erzek: Egyaltalan nincsenek vernyomas problemaim,es valoszinuleg erzekeny is voltam a husra,mert mar egy szelet csirkemelltol is fajt a gyomrom,most mar nincsenek ilyen problemaim.Kevesbe vagyok faradekony,szebb lett a borom.

En persze soha nem voltam hus manias, max csirke heti part alkalommal,igy konnyu volt lemondani rola.Persze megertem a "hust hussal" partiakat,es ha nem akarnak,hat ne mondjanak le a husrol.viszont:EN NEM SZIDLAK TITEKET, TI SE SZIDJATOK ENGEM.koszi.

2010. máj. 26. 22:12
 23/38 anonim válasza:
24%

Énsem szeretem ha pl. megölnek egy teknőst és élve megnyúzzák mert úgy finom a levesbe... ez barbárság, azokat kéllene megnyúzni akik ezt csinálják, de fentebb írták hogy vágóhíd meg szegény csirke, disznó stb., haggyuk már... azé van hogy megegyed... az oroszlán se fog leszokni a húsról mert megsajnálja a szerencsétlen zebrát... ez az élet rendje, a haszonállatot azért tenyésztik hogy megegyék, nemazért hogy jajj szegény biztos fáj neki, amikor meg tv-ben mutatják hogy megöltek 20 embert vagy felrobbant a busz odavágod, hogy kit érdekel nem velem történt, nem ebben az országban... és már bocsánat, de egy hülye sertésért meg odavannak...

ezt ez én véleményem, ha valaki ezzel megbántokm akkor sajnálom, de szerény véleményem szerint egy embernél akkor normális a húsról való leszokásm ha egészségügyi gondok miatt nemehet meg.

2010. máj. 28. 02:32
 24/38 anonim ***** válasza:

ma 02:32!

Hülye sertések?Te nem hülyülnél meg a helyükben?

Nézd meg,hova vezet a filozófiád! :

http://www.youtube.com/watch?v=fDiSR0LGry8

2010. máj. 28. 08:35
 25/38 anonim válasza:
34%
Persze, ezek nem normálisak, lehet kúltúráltan is állatot tenyészteni és normálisan levágni, nem fejszével... sertést jobb előtte elaltatni vagy ha letudják fogni egy jólirányzott disznoólő piszotollyal, amiből egy tű jön ki, nagy sebességgel, leadott lövés, ami, szinte fájdalommentesen végez az állattal.
2010. máj. 28. 22:14
 26/38 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 18:23 és 22:23!

Mindenki maga dönti el hogy eszik-e húst vagy nem.Ezen felesleges vitatkozni!Ugysem tudjátok egymást meggyőzni.

Mind1 hogy azért vágják-e ki az erdőket mert szántóföldet akarnak oda vagy mert legelőket.

Az lenne a legjobb ha bio termesztés lenne és csak annyi állatot ölnénk amire télleg szükségünk van,hiszen az oroszlán is megöli a gazellát.Tenyésztenének erre állatokat akiket normális körülmények között tartanának hogy amíg élnek addig ne szenvedjenek.

És nemcsak azok az állatok szenvednek akiket megeszünk. Egy csomó állatot azért ölnek meg hogy táskát csináljak belőle vagy értékes az agyara stb.azokat sem eszik meg mégis pusztítjuk őket.És még ott vannak a laboros állatok akikről jobb ha nem is beszélünk mert a sírás jön rám hacsak rájuk gondolok

Inkább rájuk koncentráljuk!Kérlek titeket!

Ne azon veszekedjetek hogy együnk-e húst vagy sem !

Aztán ott a globális felmelegedés nem kizárólag csak akkor tudjuk megállítani ha nem eszünk húst!

Járjunk biciklivel,a gyárak kéményeibe rakjanak tisztítórendszrt,ne engedjék a vízekbe a káos anyagokat,használjunk megújoló energiát és még sorolhanám...

Ezzel tehetünk a legtöbbet a jövő nemzegékének hogy ne vak filmekben lássanak krokodilt,aligátort,elefántot és minden olyan állatot amiket ma pusztítunk.

2010. máj. 29. 14:10
 27/38 anonim ***** válasza:
*csak filmekben
2010. máj. 29. 14:12
 28/38 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólóval
2010. máj. 29. 14:52
 29/38 anonim ***** válasza:

tegnap 14:10!

Ha a laboros állatoktól sírhatnékod támad,akkor gondolom az sem hagy hidegen,amit kettővel fölötted linkeltem.A húsevés az ezzel jár,mert sok ember-főleg aki ilyen munkát vállal-amikor nem látják,kegyetlen,szadista,csak az számít neki,hogy dögöljön már meg az a k.rva állat,és amiért az továbbra is élni szeretne,bele kell rúgni,mert hogy jön ő ahhoz,hogy plusz munkát adjon a hóhérainak,amikor alig hoz valami kis pénzt a halálával!

2010. máj. 30. 17:06
 30/38 anonim ***** válasza:
ezeket az állatokat azért tartják hogy megegyük az a fontos hogy amíg él addig jól éljenek ne szenvedjenek és mikor megölik őket pl el legyenek kábítva hogy ne érezzenek semmit
2010. máj. 31. 21:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!