Tapasztalt Stollen-sütők! Volna néhány kérdésem! Segítene valaki?
Figyelt kérdés
Most először készülök Stollent sütni. Érdemes hetekkel előbb megsütni a kalácsot?2011. okt. 22. 18:03
1/7 anonim válasza:
Igen. Összeérnek benne az ízek,és sokkal jobb lesz. Csak csomagold be fóliába.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi!
És mennyivel érdemes előbb megsütni?
2011. okt. 22. 22:00
3/7 anonim válasza:
Én Németországban élek, itt tradicionálisan az els adventkor sütik, és szenteste vágják fel - ennyi idö kell neki, hogy összeérjen.
Egy megjegyzés: tavaly elött jártam úgy, hogy az egyiket a spájzban felejtettem, és csak pünkösdkor került elö - akkor is ugyanolyan jó volt, se állott ize nem lett, se száraz nem volt.
4/7 A kérdező kommentje:
:) Köszi!
Akkor én is megsütöm advent kezdetén.
2011. okt. 23. 15:21
5/7 anonim válasza:
Én most sütöttem, és fóliázva ment a spájzba. Azért most sütöttem, mert a link szerint ilyenkor szokták.
Kérdés, hogy a család kibírja-e addig. Gyanítom, hogy sütök még egyet, akkor biztos lesz karácsonyra is. :)
6/7 anonim válasza:
A 10-23 14:12-es vagyok: nekem ezért maradt meg pünkösdig, mert ilenkor - sütés után elrejttetem, hogy karácsonyig kibirja és az egyiket csak ekkor találtam meg.
7/7 A kérdező kommentje:
:)
2011. nov. 1. 18:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!