Soban eltett fuszerpaprika receptet irna nekem valaki es kell e tartositot hozzaadni? Tapasztalt receptet kerek es nem linket!
Figyelt kérdés
2010. szept. 9. 13:32
1/5 anonim válasza:
Szia! Daráltra gondolsz? Mert abban tudok segíteni. :)
2/5 A kérdező kommentje:
Bocsi hogy nem voltam tul pontos,igen!
2010. szept. 9. 13:36
3/5 anonim válasza:
Szia! Előző vagyok! Én mindig kimagozom, kicsumázom a paprikát, és húsdarálón átdarálom. Mennyiségtől függően sózom és szalicillel tartósítom, majd üvegekbe teszem, lezárom és hűvös helyre teszem.
Én kifejezetten szoktam paprikakrémlevest készíteni belőle, télen nagyon jó! :) De teszek pörköltbe is, töltött káposztába,húslevesbe, zöldséglevesbe majdnem mindenbe! :) Csak arra kell figyelni, hogy ez elég sós, miután beletettük a darált paprikát az ételünkbe csak azután sózzuk. :)
Remélem tudtam segíteni! Sok sikert! :)
4/5 A kérdező kommentje:
Koszi szepen de en epp a pontos mennyisegre vagyok kivancsi!
2010. szept. 9. 14:03
5/5 anonim válasza:
Huh! Ezt nem tudom így megmondani neked, én minden szemre és érzésre szoktam hozzáadni. Régóta csinálom ezt és már a süteményekhez sem mérek ki semmit, és mégis minden nagyon jól sikerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!