Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Vegetáriánus szeretnék lenni,...

Vegetáriánus szeretnék lenni, több lenn?

Figyelt kérdés
Szeretnék vegetáriánus lenni. Az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudom pótolni a fehérjét amit a hús nélkül nem viszek be a szervezetembe? Jó erre a célra a tojás, a tejtermék vagy esetleg vmi más ?
2017. márc. 6. 05:50
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
4%
Egy rendes vega nem eszik tojást, zsírt se, nemtudom, talán a tejtermék fér még bele nekik, úgyhogy sajttal.
2017. márc. 6. 18:55
 22/41 anonim ***** válasza:
81%

Nem kell pótolni semmit, vegetáriánusként oda se kell figyelned rá, mert a tojás és a tejtermékek bőven sokat tartalmaznak. Vegánként kellene komplettálni, de nem egy nagy mutatvány az sem, csak annyi kell, hogy naponta legalább 2-3 különféle zöldséget fogyassz.

Olyan meg, hogy igazi vagy nem igazi vega nincs. Vegán meg vegetáriánus van...

2017. márc. 6. 19:40
 23/41 anonim ***** válasza:

Én ezt máshogy mondanám, szerintem vannak a normális emberek, meg a vegan-ok... a vegan nem étrendi irányzat, hanem egy akkoris mindenki orra alá dörgölöm troll életvitel... lehet ám nem enni húst úgy is, ha közben nem zárod magadat skatulyákba, hogy na most én ez vagyok úgyhogy csak ezt tehetem...

Növényi étrenden élek, mert ezt szeretem, így érzem magam jól, de ha egyszer egyszer megkívánom, miért ne férhetne bele bármi...

6éve élek növényi étrenden úgy, hogy összesen 4 alkalommal kívántam meg a húst annyira, hogy tényleg ettem is...

Lehet ám ezt úgy is, hogy nem nevezed magadat vega/vegannak...

És amúgy nem, vég a ny3rsevő veganoknak sem kell külön "komplettálniuk"... változatosan kell enni... ami amino savat ma nem kap meg a szervezeted, azt majd holnap megkapja... ennyi...

2017. márc. 7. 06:50
 24/41 anonim ***** válasza:
6%
Youtube is meg gyk-minden tele van ezekkel a fél éve se vagyok vegan-de megmentem a világot hülyegyerekekkel kislányokkal és semmi másra nem képesek mint ontani magukból a közhelyes propagandát...
2017. márc. 7. 06:53
 25/41 anonim válasza:
Most nem azért, de minek vegetáriánosnak lenni. Anno az ember örült ha volt mit enni, nem sajnálta azt, nem válogatott. A ragadozók se kezdenek ott állni az áldozat felett, jaj, szegény csoró állat, mert akkor õ döglik meg. Nyilván az embereknél nem errõl van szó, de mindenevõk vagyunk, tehát az a normális, ha eszünk zöldséget és húst is. Emiatt már az a tény, hogy vitamint kell külön szedni finnyáság vagy tök mindegy miatt, abszúrd és abnormális.
2017. márc. 8. 21:56
 26/41 anonim ***** válasza:
29%

Nem vagyunk mindenevők... akkor olyan lenne a fogazatunk, mint egy disznóé... pedig nem olyan... a fogazatunk, bélrendszerünk, mindenünk olyan, mint a legközelebbi rokonainké, a főleg gyümölcsevő főrmlősöké...

De ha mindenevőkennénk, az sem azt jelenti, hogx mindent kell ennünk, hanem azt, hogy választhatunk, mivel húst is és növényt is egyaránt meg tudunk emészteni...

2017. márc. 9. 05:36
 27/41 anonim ***** válasza:
Az utolsónak járni kellett volna biosz órára, ennyi a titok.
2017. márc. 9. 08:48
 28/41 anonim ***** válasza:
Járt, csak ő még meg is értette az összefüggéseket :)
2017. márc. 9. 08:58
 29/41 anonim ***** válasza:

Az általános és középsulis biosz pontosan ugyan olyan, mint a fizika... dugig van réges rég megdöntött elméletekkel...

Tanulj tovább... vagy ha nem teszed, ne oktass másokat...

2017. márc. 9. 09:16
 30/41 anonim ***** válasza:
Ja jól értelmezem növényevő fogazatunk van, ugye? Ez következik az okosok hozzászólásából. Ember, legalább a tényekkel ne vitatkozz, csak röhögteted magad.
2017. márc. 9. 09:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!