Miért nem tudok újra vegetáriánus lenni?
2008-2011ig vegetáriánus voltam. Tojás, tejtermékeket azt azért ettem...
elkezdtem edzeni /30 F/ és valahogy elkezdtem kíváni a húst. szép lassan visszaszokta, pontosabban nem vagyok olyan nagy húsos, max rántott csirkemell, szalámi, sonka, stb. hal is ok.
...
viszont elkezdtem a Vipassana meditációt gyakrolni. új életvitelt kezdtem el. érzem hogy nem kéne a hús "érzelmi" okok miatt, viszont talán az edzés miatt mág mindig kívánom
hogy szokjak át, hogy legyek újra tiszta vega? ezt a vágyat hogy lehetne eltuntetni? mivel lehet a hst pótolni? a vegakolbász csak ízérzetre helyettesíti a hsimát vagy tényleg? barna rizszsel mi a helyzet?
thx
Ugyanígy voltam vele, majd' megvesztem mikor éreztem a milánói illatát, de nem esett jol mikor ettem belőle, sok vágóhídas videot láttam, elvették a kedvem a húsevéstől. Azóta az a furcsa nekem ha valaki eszik húst :)
Egy idő után elmúlik a hús utáni vágy. A vegakolbász sztem a fűszerezés miatt emlékeztet az igazira. Barnarizzsel mi a kérdés?
Egyébként ha "rosszul esiK", hogy nem eszel húst, akkor ne erőltesd :)
Én vegaként is edzek, nem kívánom a húst. Te sose voltál igazi vegetáriánus, ezért tértél vissza a húshoz.
Nincs ezzel baj, olyan vagy, mint a többi húsevő :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!