Szerintetek hülyeség 13 évesen vegetáriánusnak lenni?
"A fehérjék amino savakból épülnek fel...
Minden növényben megtalálható, minden számunkra szükséges amino sav, pusztán míg az állati fehérjében kiegyenlített arányban, addig a növényiben váltakozó arányban... ezért van pl a komlettálás... "
Az elirás volt. Egy másik hibás gondolatmenet, de mivel nem lehet javitani a posztokat és nem vettem észre, lévén, hogy egy 4 centi * 20centis dobozba irok ezért úgy maradt...
Tájékoztass, ha lehet javitani a posztokon, miután posztoltam. Akár PM-ben. Én még nem jöttem rá, hogyan kell.
Mindazon által, még mindig tartom magam a tényhez, hogy felelőtlen dolog vegetáriánusnak avanzsálódni egy húsevő családban, amikor még nem el sem tudod magad tartani.
A vegetáriánus étrend, nem ad semmivel sem többet mint a húsevő étrend. Sőt... Hüvelyesek... Fitátokról hallottál e?
Tej? Kazein? BCM7? CMA? Tejminőség a magasabb hozamért?
Gabona? Glutén? Lektin? Gliadorphin?
Kulcsszavak aminek megéri utánanézni.
Nekem mondhatod mi bánt, de én nem fogok esszét irni. A végén még valami hülyeség is benne marad. Amiért megint elővehetsz. Igazából nekem teljesen mindegy ki hogy éli és "öli" az életét.
Közel 6 évig nevezhettem magam paleolitnak. Most saját étrendem van.Többek közt a rizsről nem tudtam lemondani.
Sajnos a reális vélemények, népszerűtlenek. Érzelmileg mindenképp, amit a pontozás jól mutat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!