Vegetáriánusnak számítok?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Egy ideje nem eszem húst, egyszerűen nem kívánom..viszont a pöri levét tésztával megeszem..de a húst kitúrom. Akkor?2016. szept. 11. 20:46
1/9 anonim válasza:
Nem. Mivel a pörköltlében húslé, azaz állati zsír is található pl., ilyet pedig egy vegetáriánus nem fogyaszt.
De teljesen mindegy, étkezz úgy, ahogy neked jól esik.
2/9 anonim válasza:
Nem attól leszel vegetáriánus, hogy nem eszel húst ... mármint attól, de most elmagyarázom. Van egy barátom aki nem szereti a húst konkrétan a hús ízét nem szereti és nem azt hogy az állatokból van, egy másik barátom pedig vegetáriánus (pontosabban vegán de az mindegy) ő attól van rosszul hogy állatokat ölnek meg a húsért konkrétan az ízét szereti, elvből nem eszik húst. Tehát az egész elv kérdése.
3/9 anonim válasza:
én azért vagyok vega mert utálom a növényeket
4/9 anonim válasza:
Nem vagy az, hisz eszel állati terméket. Keveset, de eszel.
A második véleményével ellentétben ez nem az elvről szól, kismillió okból lehet valaki vega.
5/9 anonim válasza:
tojás, szaft, zsír azt ehetnek azok is viszont szerintem a hal már hús de eről vanak viták
6/9 anonim válasza:
Ha az lenne a vega ami állati eredetüt nem eszik azaz akor tejet se megnézem volna csecsemő korába xd
7/9 anonim válasza:
Utolsó: a csecsemők nem állati, hanem emberi tejet isznak....
Aki pedig semmi állati eredetűt nem fogyaszt az nem vegetáriánus csupán, hanem vegán. És igen, vannak vegán kisgyerekek is, de ez más kérdés.
9/9 anonim válasza:
5, nem, a vegak szaftot meg zsirt sem esznek. Meg zselatint sem. Meg karminnal szinezett eteleket sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!