Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » 12 éves vagyok baj ha vega...

12 éves vagyok baj ha vega akarok lenni?

Figyelt kérdés
Nagyon imádom az állatokat es nem akarok állatokat enni tudom hogy fiatal vagyok és ennem kell húst mert még növésben vagyok még kell a szervezetnek de szerintetek mit tegyek állat barát vagyok imadom az állatokat ja és vannak olyan napjaim amikor nem eszek húst

#vega #létezés #vagyok baj
2016. nov. 18. 14:22
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/78 anonim ***** válasza:
100%

Ja, ha bizonyítás van, kamu?

Nem tudom, mikor tértek át, arra, hogy semmi baja nem lesz a gyereknek hús nélkül, elég bizonyíték vagyok saját magamnak..

2016. dec. 14. 23:26
 72/78 anonim ***** válasza:
miért nem írnak privát-ot a nagy gyakoris fűevők? ...:) lepontozzuk a másikat,aztán ülünk a babérokon...? akkor nem fogom elmondani a módszert....( a fák gyümölcseiről..:) )
2016. dec. 17. 20:48
 73/78 anonim ***** válasza:

mert privátban elérhetőséget kértél, leginkább Facebookot. miért is kéne megadnom egy vadidegennek?

"fűevő", látszik, hogy fingod nincs a témáról.

pont leszarom, hogy te mit hiszel, én mindig is visszautasítottam a húst, egész életemben összesen annyit ettem, mint más pár hónap alatt, 15 éves korom óta semennyit. se gyenge nem vagyok, se beteges.

ha nem hiszed, a te bajod, nekem nem kellenek mindenféle tanulmányok, elég bizonyíték vagyok saját magamnak. és nem csak én vagyok az egyetlen az ismeretségi körömben.

2016. dec. 17. 21:55
 74/78 anonim ***** válasza:

Miért írnék neked facebook elérhetőséget? Nem nekem kell előadnod magadat, itt a kérdésnél bizonyítsd a kérdezőnek, hogy igazad van... mert eddig egyetlen egy érvet nem tudtál felhozni, csak agresszívkodsz itt...

Facebook elérhetőséget meg nem kapsz... elég ott a buta troll már a youtube csatornám miatt is...

2016. dec. 17. 22:05
 75/78 anonim ***** válasza:
az a vicc,hogy alig eszem már húst...és én vagyok a troll? én csak azt mondom,hogy nem a gabona-kenyér(búza) alapú étrendet kéne erőltetni,és van még egy olyan elv,amit nem olvastam sehol,de működik.De ahogy érzitek.Ti kezdtétek a bunkózást,személyeskedést.És még1x mondom,én szeretném ha ez működne,mindenkinél,vannak még illúzióim.
2016. dec. 18. 11:55
 76/78 anonim ***** válasza:

"én csak azt mondom,hogy nem a gabona-kenyér(búza) alapú étrendet kéne erőltetni"

Senki sem erőltette...

2016. dec. 18. 12:15
 77/78 anonim ***** válasza:
100%

tőletek is facebook elérhetőséget kért? majd hülye leszek adni..nem az ismerősöm.

ex vegetáriánus, meg alig eszik húst, de azért azt bizonygatja itt, hogy a vegetáriánus sportolók link fele kamu, meg hogy kell a hús. marhára hiteles.

2016. dec. 18. 19:18
 78/78 anonim ***** válasza:

52: Fehérje.

53: Bármennyire is érdekes,legközelebbi felmenőimmel egyetlen eszmecserét sem folytattunk erről. Ha neked más a véleményed rendeben,nyitott vagyok a vitákra,de az ellenérvek nélkül való ellenzés,csak retardáltságra utalhat.

54:Milyen vallási ??????????? Ebben mi volt vallási???

Egyébként annyit mondtam,hogy természetes,hogy állatot eszünk,a szervezetnek szüksége van rá,erre egy csapat degenerált,akik vagy vegák, vagy mellettük állnak leugatnak érvek nélkül,dühből,mert képtelenek felfogni más ember (diszkréten megfogalmazott) nézőpontját .Azt pedig ne próbálja meg senki meghazudtolni,hogy nem erre tenyésztett állatokat veszünk a boltban.

2017. aug. 30. 01:42
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!