Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Vega akarok lenni hogyan tovabb?

Vega akarok lenni hogyan tovabb?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Mar egy ideje fogyokurazom.Sportolok nagyon sokat.Kevesebbet eszem mibt eddig meg is hiztam.vega akarok lenni.Tegnap hus volt nem ettem belole es a szuleim azt mondtak ha vega akarok lenni oke majd vesznek zoldsegeket.Ma ugye sonka nem ettem belole es elkezdtek veszekedni.mar nem eszem sem hust sem csokit.Mit ehetnek hogy a feherjet potoljam.

14/L 165cm 48 kg

2016. márc. 28. 14:36
 1/6 anonim ***** válasza:

nem kellene tobbet fogynod foleg 14 evesen. a sulyod rendben van, sot lehet keves is kicsit.

minek akarsz vega lenni? az ize miatt vagy csak etikai okok miatt?

2016. márc. 28. 15:03
 2/6 A kérdező kommentje:
Pontosan nem tudom nem izlik mar a hus
2016. márc. 28. 15:14
 3/6 anonim ***** válasza:
ne a súlyod miatt legyél vega, a súlyoddal nincs semmi baj, amúgy is a vegetarianizmus nem egy fogyókúra
2016. márc. 28. 15:35
 4/6 anonim ***** válasza:

Jó lenne rendesen kiírni a szót, mert eleinte összezavarodtam, hogy most vegetáriánus vagy vegán akarsz lenni. Mert ugye nagyon nem mindegy.

Ha vegetáriánus akarsz lenni és nem vegán (ezt a megfejtést sikerült végül kibogoznom), akkor a fehérjékkel egészen egyszerű dolgod van, vihetsz be tojást, tejet, túrót, esetleg sovány sajtokat.

Azt azonban tudnod kell, hogy a vegetáriánus életmód nem jelenti azt, hogy vékony is leszel, vagy fogyni fogsz. A hús nélkülözése csak azt jelenti, hogy máshogy kell magadhoz venned a megfelelő fehérjét, de azt nem, hogy súlycsökkenés várható.

Nem érdemes fogyókúra miatt vegetáriánusnak lenni, a legtöbben vallási, vagy más meggyőződésből választják ezt az életmódot.

2016. márc. 28. 17:39
 5/6 anonim ***** válasza:

Vegaként fogyni azért nehezebb lehet, bár úgy is simán megoldható, persze, főleg, ha visszafogod a szénhidrátfogyasztást (már ha neked az segít, sokaknak igen). De van, akit még a szénhidrátok is laktatnak.

A fehérjét nem pótolni kell (ez valahogy olyan, mintha a hús lenne a fehérje és valami különös dolog lenne, ha elmarad), hanem bevinni. Miért ne ennél fehérjét? Még állatit is ehetsz egy csomót, de növényekkel is megoldható a megfelelő fehérjebevitel.

Én pl. tojást eszem, ennyit a fehérjéről s a legtöbb fontos tápanyagról.

2016. márc. 28. 18:07
 6/6 anonim ***** válasza:
Most olvasom csak... Mi a csudát akarsz te fogyni 48kilóból? Bár az nem kizárt, hogy akad rajtad 1-2 kiló felesleg, nem látlak. Bár ha sportolsz, akkor még ez sem annyira reális.
2016. márc. 28. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!