Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Túlsúlyos vagyok,20 kgot...

Túlsúlyos vagyok,20 kgot akarok leadni. Sokat ettem ma?

Figyelt kérdés

Soknak érzem. Kb ennyit szoktam minden nap, max kicsivel kevesebbet (uzsit kihagyom).

06:00 egy szelet puffasztott rizs sonkával, 1 kis szelet sajttal

09:00 egy alma

12:00 2 szelet sült csirkemell (kókuszolajban sült) rizzsel és 1 paprikával

15:00 2 mandarin

17:00 (ezt nem kellett volna...) : 1 szelet sulthus gyumolccsel

Ha a vacsit ma kihagyom akkor nem sok, ugye?

2016. febr. 18. 17:24
1 2
 1/12 anonim válasza:

Nem igazán jól válogatod össze az étrendedet. Javaslom, hogy amíg fogyni akarsz, a gyümölcsöt felejtsd el, főleg délután. Reggelire még esetleg eheted.

Írok egy példa étrendet:

Reggeli: 1 szelet fekete kenyér, cottage cheese, sonka, paprika, tejeskávé édesítővel

Tízórai: tejbezabi, fahéjas almával

Ebéd: 20 dkg natúr hús, sok zöldséggel, feta sajttal

Uzsonna: natúr joghurt

Vacsora: natúr tonhal, főtt tojás, zöldség

2016. febr. 18. 17:30
 2/12 anonim válasza:

Én úgy tudtam sikeresen fogyni, hogy reggeli, tízórai tartalmazott lassú felszívódású szénhidrátot, de az ebéd, uzsi, vacsora már nem.

Lassú felszívódású szénhidrátok például: teljes kiőrlésű pékáru, zabpehely, quinoa, kuszkusz, basmati rizs, bulgur. Ezekből kombinálj magadnak ételeket délelőttre.

2016. febr. 18. 17:34
 3/12 A kérdező kommentje:
Koszonom, ment a zold jel! :) lehet hulye vagyok (sosem fogyoztam meg) de a tejbezabi (vagy mit irtal) az a natur zabpehely, ugye? A cottage / feta sajtok milyenek? Fekete kenyer helyett teljes kiorlesu van itthon. Az is jo?
2016. febr. 18. 17:34
 4/12 anonim válasza:
A puffasztott búzát, rizst, abonettet szerintem felejtad el.
2016. febr. 18. 17:35
 5/12 anonim ***** válasza:

Ebédre többet eszek 64 kilósan, persze mások vagyunk s nem tudom, mennyi a rizs.

A szelet nekem sokat nem mond, bár a csirkemellnek szinte nincs kalóriatartalma... De azt nem tudom, mennyi zsírt tud felvenni. Konkrét számokkal többet kezdenék, de ez rád is vonatkozik. Csak mert 20 kilót akarsz fogyni, lehetsz 60 vagy 120 kilós is... Aktivitás, izomzat... S ha ez megvan, akkor is bejön az eltérő anyagcsere. Vannak izmos testépítők, akik 1000 kcallal kevesebbel tartanak súlyt, mint egyes hasonló magasságú s aktivitású, 20 kilóval kevésbé izmos ifjak.

Az ételeid amúgy jók, csak nagyon kevésnek tűnik a kalória.

2016. febr. 18. 17:35
 6/12 anonim válasza:

Minél magvasabb és sötétett kenyeret eszel, annál jobb. Hidd el, meg lehet szeretni idővel. A cottage cheese pl. Lidlben is kapható, a túró mellett keresd. A googleba ha beütöd, fogod látni milyen tégelyben keresd.

A tejbezabi tejből, zabpehelyből készül.

Cukor helyett mit használsz?

2016. febr. 18. 17:37
 7/12 anonim ***** válasza:

A rizzsel pont nincs baj, persze mennyiség s embertípus kérdése. De a kalóriadeficit és az egészség a döntő s persze hogy lehetőleg élvezd a fogyást :D

Mások véleménye pont nem fontos. Jó, hogy megkérdezel másokat, de nagyon, nagyon kevés kőbe véshető szabálya van a fogyásnak :)

2016. febr. 18. 17:37
 8/12 anonim ***** válasza:

A tejet nem ajánlom, kevés fehérje, inkább cukor és zsír, nagy inzulinválasz és egészség szempontjából sem az igazi.

Persze ha valakinek az kell, egye, ő teste, s azért nem konkrét méreg, de nem előnyös étel, fogyáskor és máskor sem.

2016. febr. 18. 17:38
 9/12 Szabi.L ***** válasza:

Én is küldök egy példát, nekem így néz ki egy napom: [link]

Nem írtál magadról semmi adatot, de ez így nagyon kevés, amit te eszel és nem is igazán diétás ételek. Gyümölcsben sok a ch( ami nem feltétlen baj, de magában nem érdemes enni), sajt zsíros.

2016. febr. 18. 17:40
 10/12 A kérdező kommentje:
Nem nagyon hasznalok semmihez cukrot. Nem kavezok, csak vizet iszok, sutiket nem nagyon csinalok. Ha valamihez szukseges megis akkor edesito folyadek. Az jo?
2016. febr. 18. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!