Túlsúlyos kismamának ajánlatos terhes vitamint szednie? És ha igen akkor melyiket? Az orvos azt mondta hogy ha akarok szedjek ha nem akkor ne! Kicsit tanácstalan vagyok! Mikor kell elkezdeni ha szednék? Mos vagyok 7hetes terhes!
Bocsi, de hány cm és kg vagy?
A terhesvitamin nagyon fontos, függetlenül az anya súlyától. Főleg a folsav.
Szerintem a vitaminnak nincs semmi köze az anya súlyához.
Én femibiont szedek. Én sem vagyok vékony egyébként. Minnél előbb elkezded, annál jobb.
nem a túlsúlytól függ h szedsz e vitamint
szerintem nyugodtan ha nem tudsz úgy táplálkozni ahogy kell
a terhes vitamin pont a terhesség előtt és az elején fontos de nyugodtan lehet szedni alatta és a szoptatás elején is
Szia!
Én túlsúlyos vagyok, de nekem a doki azt mondta, hogy mindenféleképpen szedjem. Nekem a Gravidát ajánlotta, mert elvileg a magyar nők igényeire van kifejlesztve. Én onnantól szedem, ahogy pozitívat teszteltem.
Én most vagyok 6+5 hetes terhes.
Igen, szedem túlsúlyosak is!
Nem a vitamintól hízol, hanem az ételtől!!!
89kg-osan lettem terhes,a dokim végig ajánlotta hogy szedjem a vitamint. Azt rám bízta hogy mit. Gravidát szedtem onnantól kezdve hogy pozi lett a teszt,és még szülés után 2hónapig.
Nem a vitamintól leszel kövér!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!