7 hetes terhes vagyok, kérdésem pedig az, hogy kis melleim máris 2x akkorák, mint általában. Nem akarok lógó ciciket majd szoptatás után, mit javasoltok? Melltartó vagy nem melltartó? Amúgy nem nagyon szeretem hordani.
Sajnos nem a melltartón múlik, hanem a "fizikán".
Az történik ugyanis, hoyg a kisméretű ciciket borító bőröd megnyúlik 2x vagy szoptatáskor akár 3x akkorára. Tart ez az állapot addig,amíg szoptatsz, mejd ha elmegy a tej, elfogy az a szövetállomány is a melledből, amit miatt megnőtt, és idővel a plusz kilókat is leadod majd, tehát a zsír állomány is elfogy.
Csak az lesz a baj,hoyg a bőr meg ugyan akkora mard.
Tapasztalat, mert én sajnos így jártam.
Nekem terhesség előtt kicsi (tényleg kicsi!!!, de feszes és kerek melleim voltak. Szoptatás után lógó üres zacskók maradtak a helyükön.
A melltartó segít! Nagyon sokat segít, abban,hoyg ne legyen még rosszabb,de nem előzi vagy oldja meg az alap problémát. Ugyanis a melltartó alátámasztja, és nem engedi annyira nyúlni/lógni,amennyire melltartó nélkül lógna pusztán a súlya miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!