Milyen ételeket javasoltok a szoptatás szempontjából?
Figyelt kérdés
Pénteken született a kislányom.A tej megindult már de nem elég.Azon töröm a fejem mit kéne ennem(anyukám bármit megfőz),hogy több legyen2010. márc. 2. 08:27
1/5 anonim válasza:
Szoptass sűrűn úgy, hogy csak 3 óránként váltasz mellet. Így több tejed fog termelődni, de a baba se lesz hasfájós. Egyetlen étel se fog több tejet csinálni, hidd el, nem ettől szaporodik a tej :)) Igyál sokat, egyél kiegyensúlyozottan, pihenj, amikor a pici alszik és higgy abban, hogy a szervezeted tudja a dolgát! A különféle régi népi hiedelmek ugyanúgy nem igazak, mint a terhességről szóló babonák. A sok szénhidrát csupán hizlal, a tejet nem serkenti .)) Ha gondolod, próbáld i a homeós tejserkentőket vagy más természetes módszert: [link]
2/5 anonim válasza:
Nálam is ez volt a gond! Ne törd a fejed, egyél ami jól esik, igyál sokat és igyál tejserkentő teát is. Nekem ez jött be! Én két hetet paráztam, hogy mitől fog fájni a gyerek hasa, meg nem elég a tejem, aztán azt mondtam, hogy elegem van! Már minden tejapasztó és minden hasfájás elősegítő! Aztán nem foglalkoztam vele, hogy mit eszem, csak sokat ittam, mert sokszor szomjas voltam. Annyi tejem lett, hogy minden nap mélyhűtöttünk 200 ml-ert.
3/5 anonim válasza:
Szerintem érdemes kipróbálgatnod a kajákat, italokat, mert nekem pl. érezhetően használt. Lehet, hogy babona, de sosem lehet tudni.... :) Nekem ami bevált: madártej, alkoholmentes sör. A köménymagleves is az állítólag csak én nem szeretem. Egyébként figyelj a testedre, azt edd amit megkívánsz. Én az első hetekben húslevest húslevessel ettem, pedig nem is igazán vagyok leveses. Szedtem Urtica urrens Ch5-öt napi 3X5 golyócska. Egyébként a legfontosabb a sok pihenés és rendszeres, változatos táplálkozás, sok folyadék, valamint az igény szerinti szoptatás ahogy az első válaszoló is írta.
Boldog babázást!
18 hónapja szoptató anyuka
4/5 anonim válasza:
nekem a madártej bevált.meg a levesek.mindegy milyen leves,akkor mindig több a tejem.és tényleg a rengeteg folyadék számít leginkább,meg a sok pihenés.ha van segítséged,akkor annyit aludj,amennyit tudsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!